A Mission: Impossible Leszámolás Első Rész rendezője meglepő kijelentést tett a folytatásról!

MOZI HÍREK – A Mission: Impossible Leszámolás első része már a mozikban van, a rajongók készen állnak arra, hogy lássák, hogyan ér véget Ethan Hunt utazása a második részben.

 

 

A Mission: Impossible Leszámolás Első Rész megérkezett a mozikba, és nagyon jól indult. A rajongók azonban már tudják, hogy Tom Cruise Ethan Huntja számára ez még nem az utazás vége. Mivel a második rész már megerősítést nyert, sokan kíváncsiak arra, hogy a csapat mennyire áll a projekt megvalósításában. Chris McQuarrie rendező volt olyan kedves, hogy friss információkkal szolgáljon a várva várt folytatásról. Úgy tűnik, hogy a projekt jó úton halad a 2024-es megjelenés felé.

Egy sajtókörút során McQuarrie-t a közelgő folytatásról és arról kérdezték, hogy a stáb mikor tér vissza a munkához. „Amint visszatérünk, azonnal nekilátunk a munkának” – mondta a Variety-nek. Amint a turné véget ér, a stáb azt tervezi, hogy felderít néhány helyszínt „útban vissza az Egyesült Királyságba”. A rajongók azt feltételezték, hogy a stáb egy hosszú sajtóturné után szünetet tarthat.

„Rögtön visszatértünk. Két nap szabadságot kapok innen Tokióig, és rögtön vissza is megyek” – mondta McQuarrie. Úgy tűnik, a projekt befejezése az elsődleges prioritása, amit a rajongók izgatottan várnak majd.

Amikor a Mission: Impossible Leszámolás első bejelentésekor kiderült, hogy a két részt egymás után fogják leforgatni. Azonban Cruise sűrű időbeosztása és a Top Gun: Maverick megjelenése miatt az M:I 7 és 8 forgatási ütemtervét meg kellett változtatni. McQuarrie nyilatkozata alapján úgy tűnik, még mindig keresnek helyszíneket a film egyes részeinek forgatásához. A hetedik film is késett a világjárvány miatt, és mindkét film megjelenési dátuma eltolódott. Most, hogy az első rész megjelent, a rajongók várják Hunt utazásának utolsó fejezetét.

A franchise első filmje, amely 1996-ban jelent meg, indította el Cruise útját Hunt szerepében. Ő azóta a rajongók kedvenc karakterévé vált. Akkoriban a 34 éves Cruise valószínűleg nem gondolta, hogy a franchise több mint három évtizedet fog átívelni. Bár voltak hullámvölgyei, Cruise Hunt szerepében nyújtott teljesítményét az eddigi hét film során nagyra értékelték. A franchise legutóbbi filmjei sikeresek voltak a kasszáknál. Hogy jövőre hogyan ér véget Hunt utazása, azt még nem tudni.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu