Hatalmas fordulat jönne a Grand Theft Auto 6-ban?! Egy régóta őrzött Rockstar-tradíciót dönthet meg a játék!

A Grand Theft Auto 6-ról hivatalosan még nincs sok információnk, azonban a megbízható pletykák és kiszivárgott hírek alapján egy nagy változás következhet a Rockstar szériájában.

 

A Rockstar Gameset a kiváló egyjátékos élményekről ismerik szerte a világban. A kooperatív játékmódokat is megkóstolták már néhányszor, de a Rockstar játékaiban a hagyományos kooperatív módok nem jellemzőek. Azonban úgy tűnik, hogy a Grand Theft Auto 6-ban két főszereplő lép színre, akiket Bonnie és Clyde inspirált. Emiatt a fő történet kiegészülhetne hagyományos kooperatív küldetésekkel. Ha ez valóban így lesz, akkor a GTA 6 kooperatív módjának sokkal tartalmasabbnak kell lennie a korábbi próbálkozásoknál, és mindkét karakter számára érdekes játékmenetet és történetmesélést kell nyújtania. Sikeres megvalósítás esetén a Rockstar egy rövid időre elszakadhat az egyjátékos örökségtől, és friss nyomot hagyhat a kooperatív játékok világában.

Bár a GTA Online óriási sikernek örvend, a Rockstar már hosszú ideje ismert a minőségi egyjátékos kalandjairól. A cég már több különböző játéktípussal is foglalkozott, mint például a Midnight Club, de a minőségi hírnevük miatt a rajongók leginkább a Red Dead-et, a Grand Theft Auto-t, a Bully-t vagy esetleg az L.A. Noire-t említik a cég nevéhez kapcsolódva. Az első kettő különösen valószínű, tekintve a Grand Theft Auto 5 és a Red Dead Redemption 2 tartós népszerűségét. Az említett nagy címek azonban soha nem igazán próbálkoztak a hagyományos kooperatív játékmódokkal a sztori módokban, de a Grand Theft Auto 6 esetében ez változhat.

Persze, ebbe nem tartoznak bele a GTA Online és a Red Dead Online szerű online módok, és nem azt jelenti, hogy a Rockstar soha nem foglalkozott a kooperatív játékokkal. A Bullyban például a játékosok különböző minijátékokat játszhattak másokkal, de a sztoriban nem. A San Andreasban lehetőség volt kooperatív játékmódra, de a második játékos gyakorlatilag névtelen volt. A Warriorsban ez a lehetőség adott volt, míg a pletykák szerint a Max Payne 3-ban majdnem lett kooperatív mód. Ez alapján elmondható, hogy a Rockstar nem a hagyományos kooperatív játékmódok miatt vált ismertté. Inkább az egyjátékos játékokban elért újításairól híres, de a Grand Theft Auto 6 befolyásolhatja ezt az örökséget, és a Rockstar átformálhatja a kooperatív műfajt.

Még fontos megjegyezni, hogy rengeteg Grand Theft Auto 6 pletyka kering, amelyek többsége alaptalan. Viszont Jason Schreier, a Bloomberg munkatársa már többször is beszámolt a játék méretéről és tartalmáról, és arról is beszélt, hogy a fő sztori a Bonnie és Clyde rablópárosra épül. Sokan ebből arra következtettek, hogy a Grand Theft Auto 6-ban két főszereplő lesz, egy férfi és egy nő, amit a hírhedt GTA 6 korai játékmenet-szivárgások is alátámasztanak-

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu