A következő Horizon játékban több játszható karakter is szerepelhet, hasonlóan a God of War Ragnarokhoz

A Horizon sorozat következő darabja először tartalmazhat több játszható karaktert a franchise nyílt világú kalandjátékainak történetében.

 

A következő Horizon játékban több karakterrel is játszhatunk, ez egy új irány a korábbi játékokhoz képest, amelyek csak Aloyra fókuszáltak. A Guerrilla Games erre a lehetőségre utalt egy friss álláshirdetésben, amelyben „szórakoztató és emlékezetes” játszható karakterek megalkotását említették. A Horizon franchise sikerét, több mint 32,7 millió eladott példányt jelentve, a következő játék nagy várakozásnak örvend, és várhatóan még többet kínál majd a rajongóknak.

A Guerrilla Games által nagyra értékelt Horizon franchise következő része potenciálisan több játszható karaktert is tartalmazhat, ami a franchise történetében először történik meg. Bár Aloy nyílt világú kalandjait eddig csak két főszériás játékban követhettük nyomon, a franchise 2017-es debütálása óta máris a PlayStation egyik legkedveltebb sorozatává vált. A tavalyi év elején megjelent, nagy várakozással fogadott Horizon Forbidden West több elismerést is kapott, többek között a 2022-es Game Awards-on az év játékának járó jelölést. Most jelentős változás jöhet a sorozat következő játékában.

Míg a Horizon franchise első két játékában végig Aloy volt a játszható karakter, a sorozat egyik legújabb mellékszála új karakterek bevonásával kísérletezik. A Horizon Call of the Mountain az első Horizon játék, ahol a játékosok nem Aloy-t irányítják, hanem az új karakter, Ryas a VR Horizon játék főszereplője. Aloy népszerűsége miatt a Sony hősnője más játékokban is megjelenik, többek között a Genshin Impact és a Monster Hunter World játékokban. Most egy új álláshirdetés szerint a következő Horizon játékban játszható társakat is bevezethetnek.

A Horizon franchise fejlesztője, a Guerrilla Games friss álláshirdetése alapján a rajongók azt találgatják, hogy a következő Horizon játékban több játszható karakter is szerepelhet. A hirdetés, melyben egy Senior Character Combat Designer-t keresnek, „szórakoztató és emlékezetes játszható karakterek” megalkotására utal egy meg nem nevezett projekthez. Az álláshirdetés továbbá megemlíti a „taktikai választási lehetőségeket több játszható karakter számára”, ami arra utal, hogy a Guerrilla talán több játszható karakter bevezetését tervezi, hasonlóan a Sony másik nagy sikerű játékához, a God of War: Ragnarokhoz. A Guerrilla már utalt egy új Horizon játékra, bár hivatalos bejelentés még nem történt.

Bár a Guerrilla Games csak kevés részletet osztott meg a Horizon franchise következő darabjáról, a fejlesztő nemrég új okot adott a rajongóknak a Forbidden West világába való visszatérésre. Áprilisban jelent meg a Burning Shores kiegészítő, ami új történettel és egy új játszható területtel bővítette a játékot. A DLC nagy visszhangot keltett a rajongók körében, mivel egy opcionális meleg romantikus történetet adott hozzá Aloy számára a bővítményen belül, ahol az új karakter, Seyka lett a szerelmi érdeklődése. A frissítés továbbá több ellenséget és kilenc legendás fegyvert is hozzáadott, amelyeket a játékosok megszerezhetnek.

A Horizon legújabb játékában több játszható karakterről szóló pletykák azért kerültek elő, mivel a franchise óriási sikert aratott a Forbidden West tavalyi megjelenése óta. A Guerrilla Games májusban jelentette be, hogy a Zero Dawn és a Forbidden West összesített eladásai meghaladták a 32,7 millió darabot. A Horizon Zero Dawn átlépte a 20 milliós mérföldkövet is, mindössze egy héttel a Forbidden West megjelenése előtt. A Horizon franchise a Sony egyik főszereplőjévé vált, és úgy tűnik, hogy a következő játék még többet tud majd nyújtani a játékosoknak.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu