A Diablo 4 első bővítési pletykái a játék hatodik osztályára utalhatnak

Sok Diablo 4 játékos már nagyon várja a hatodik osztályt, és a játék első kiegészítőjére tett utalások elárulhatják, hogy mi lesz az az osztály.

 

A Diablo 4 játékosok türelmetlenül várják, hogy a sorozat korábbi részeihez hasonlóan egy hatodik osztályt kapjanak egy jövőbeli frissítésben. A spekulációk szerint a Diablo 2-ből ismert amazon osztály lehet a Diablo 4-hez hozzáadott hatodik osztály, különösen akkor, ha a játék első nagyobb tartalmi bővítése Kurast ősi városában és a Torajan dzsungelben játszódik. Az amazon osztály hozzáadása egy egyedi rúdfegyver használót hozna a Diablo 4-be, és folytatná a játék Diablo 2 iránti tisztelgését, így erős esélyes lenne a hatodik osztály helyére.

A Diablo 4 első szezonjában már sok játékosnak volt lehetősége kipróbálni a játék mind az öt osztályának buildjeit, így alig várják, hogy a Blizzard egy jövőbeli frissítéssel egy hatodik osztályt is hozzáadjon. Bár nagyon valószínű, hogy a Diablo 4 a jövőben kap egy új osztályt, mivel a korábbi részek, mint a Diablo 2 és a Diablo 3 a nagy tartalmi bővítéssel együtt új osztályokat is bevezettek, még mindig vannak találgatások arról, hogy mi lehet ez az osztály. Ha leszűkítjük, hogy hol fog zajlani a Diablo 4 nagy tartalmi bővítése, akkor kiderül, hogy mi lehet a játék hatodik osztályának lehetséges gyanúsítottja.

A sorozat korábbi részeinek bővítései új osztályokat tartalmaztak, valamint új régiókat, amelyeket a játékosok felfedezhettek. A Diablo 2 Lord of Destruction bővítménye a druida és az orgyilkos osztályokkal, valamint az Arreat-heggyel, mint új helyszínnel bővült, a Diablo 3 pedig a kereszteslovag osztályt és Westmarch régióját adta hozzá a Reaper of Souls bővítményben. A Diablo 4 első nagyobb tartalmi bővítményének helyszínére vonatkozó utalások és pletykák alapján nagyon is lehetségesnek tűnik, hogy az amazon visszatérhet a Diablo 2-ből, mint a játékhoz hozzáadott hatodik osztály.

Miért lehet az amazon a Diablo 4 hatodik osztálya?

Az amazon eredetileg a Diablo 2-ből származik, mint az alapjáték egyik kezdő osztálya, amely íjat és lándzsát is használ. Bár vannak hasonlóságok a Diablo 4 Rogue és a Diablo 2 Amazonja között, mint például a belső látás képesség és az elemekkel felruházott nyilak használata, az Amazonok lándzsák és dárdák használata eléggé megkülönböztetheti őket a Rogue-tól ahhoz, hogy ha kissé átdolgozzák őket, akkor a Diablo 4-ben is helyet kapjanak. Az amazonok felvétele egyben az első rúdfegyver használó a Diablo 4-ben, ami még valószínűbbé teszi, hogy ez az osztály megjelenik egy jövőbeli kiegészítőben.

Szilárd bizonyítékok utalnak arra, hogy egy jövőbeli Diablo 4 bővítmény Kehjistántól délre, Kurast ősi városába és a szomszédos Torajan dzsungelbe viszi majd a játékosokat. Ha a Diablo 4 első nagyobb tartalmi bővítménye a Diablo 2-ből ismert ikonikus helyszínen játszódik, az tökéletes alkalom lenne arra, hogy az Amazon osztály is bemutatkozzon mellette. Nem csak Kurast mint helyszín és az amazonok mint osztály hozzáadása folytatná a Diablo 4 Diablo 2 előtti tisztelgését, de az amazon osztály különösen kötődik ehhez a helyszínhez, mivel a tengerjáró askariak tagja, akik az egyik első törzsek közé tartoztak, akik kapcsolatba léptek a régióval.

Ráadásul az amazonok hagyományosan vadászok, akiket a dzsungelhez kötnek, így az osztály még jobban kötődik ehhez a helyszínhez. Bár sokan várják, hogy a Diablo Immortal új Blood Knight osztálya bekerüljön a Diablo 4-be, tekintettel a Gea Kul városához fűződő kapcsolatukra, a Blizzard talán szeretné ezt az osztályt a mobilos cím exkluzivitásában tartani, és az amazonokat alternatív rúdfegyverhasználóként kínálni a Diablo 4 játékosok számára. Azzal, hogy a Diablo 4 mennyi mindent merít a Diablo 2-ből, az amazon végül ugyanolyan erős esélyes lesz a Diablo 4 hatodik osztályának, mint a Blood Knight.

Érdekes módon az amazon eredetileg a Diablo 3-ban is szerepelt volna, mint a játék hős csomag modelljének része, de a Nekromanta helyett elvetették. Talán a Blizzard ezt a hibát szeretné majd helyrehozni, és az alapjáték Nekromanta mellett az amazont is szerepeltetni a Diablo 4-ben. Egy lándzsa- vagy rúdfegyver használó szívesen látott kiegészítője lenne a Diablo 4-nek, és az amazon megfelel ennek a célnak, és otthonosan mozogna egy lehetséges bővítményben, amely Kurast és a Diablo 4 térképétől délre fekvő Torajan dzsungeleit érinti.

A Diablo 4 PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érhető el.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu