Halálos iramban lesz a Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged [VIDEO]

Az angolul Fast & Furious néven futó franchise-zal is közösködni fog a Milestone játéka.

 

Az olasz stúdió bejelentése szerint az Universal Games and Digital Platforms jóvoltából olyan öntött autók is ott lesznek a Hot Wheels Unleashed második részében, amiket a Halálos iramban filmsorozat ihletett. A játék megjelenésének napján a Dominic Toretto által vezetett megállíthatatlan Dodge Charger SRT Hellcat Widebody-t vezethetjük majd, és az ikonikus sorozat további járművei a megjelenés után fizetős DLC-ként érkeznek. A játékban felbukkanó autókra először az év elején utaltak a Universal Pictures Halálos iramban 10. című filmjében, amikor Dominic Toretto fia, Brian és húga, Mia játszottak a Hot Wheels Unleasheddel. A Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged jóvoltából a filmes franchise néhány bombasztikus mutatványát öntött autókkal is végre lehet hajtani.

Mike DeLaet, a Mattel digitális játékokért felelős globális vezetője így nyilatkozott a sajtóközleményben elmondta: „Nagy örömünkre szolgál, hogy a Hot Wheels Unleashed 2: Turbochargeddal még közelebb hozhatjuk egymáshoz ezt a két ikonikus versenyzős franchise-t, építve a Universal Games and Digital Platformsszal folytatott többéves együttműködésünkre. A Hot Wheels és a Halálos iramban párosnál természetesebbet aligha találhatnánk, és a Milestone csapata kiváló munkát végzett a rajongók kedvenc járműveinek életre keltésében, autentikus Hot Wheels Unleashed módon.”

Andrea Loiudice, a Milestone kiadásért felelős igazgatója hozzátette: „Büszkék vagyunk és izgatottak vagyunk, hogy a Universal Games and Digital Platforms-szal együttműködve a legendás Halálos iramban franchise-t a Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged virtuális pályáira hozhatjuk. Ez a partnerség világszerte felpezsdíti a játékosok adrenalinszintjét, akik kedvenc Halálos iramban-járműveik volánja mögött szabadjára engedhetik fantáziájukat. Nagyra értékeljük a Mattel hozzájárulását egy ilyen jelentős együttműködéshez, és alig várjuk, hogy tanúi lehessünk annak az izgalomnak és örömnek, amit ez világszerte a játékosok számára nyújt majd.”

A Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged október 19-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Epic Games Store, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, és Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu