Adam Driver hátat fordíthatott a Fantasztikus Négyesnek: kiderülhetett az indok

MOZI HÍREK – Adam Driver visszautasíthatta a Fantasztikus Négyes szerepét. A Star Wars filmek Kylo Renjeként ismert színész nem tudott azonosulni a Marvel által kínált karakterrel, ezért úgy döntött, nemet mond a felkérésre.

 

Csorbát szenvedett a Marvel által gondozott új Fantasztikus Négyes-film. A színészi névsor körül bőven akadnak szóbeszédek, hiszen az elmúlt év során több potenciális főszereplőről is szóltak a hírek. Természetesen felvetődött John Krasinski, aki a Doctor Strange 2-ben játszotta Reed Richards egyik verzióját, Penn Badgley a You sorozatból, Dev Patel a Gettómilliomosból, és nem utolsó sorban Adam Driver is, akit sokan a Star Wars Kylo Renjeként ismerhetnek.

Közben a Pókember trilógia mögött álló Jon Watts távozott a direktori posztról, helyét Matt Shakman foglalta el. A női főszereplő, Sue Storm esetében is hasonló a helyzet: bár rengeteg pletyka kering (pl. Margot Robbie neve is felmerült, aki állítólag ugyanúgy mellőzte a lehetőséget, mint Driver), a konkrétumok hiányoznak, a filmforgatás pedig még mindig nem indult el. Most nem egy újabb színészről szól a friss szóbeszéd, hanem arról, hogy miért utasította vissza Adam Driver a Marvel által kínált Reed Richards szerepet.

Az információt Jeff Sneider osztotta meg a The Hot Mic podcastban, ahol a belső forrásokra hivatkozva azt állította, hogy Driver a forgatókönyv miatt döntött a kilépés mellett: „Adam Driver sosem vállalta el teljesen ezt a szerepet. Megküldték neki a forgatókönyvet, de ő nem érezte, hogy azonosulni tudna az ott leírt karakterrel. Nagyon gyorsan lemondott a lehetőségről.”

Sneider azonban hozzátette, hogy még mindig fennáll a lehetőség, hogy Driver alakítsa a főszereplőt, ha a Marvelnek sikerül a forgatókönyvet olyan formába hoznia, amely megfelel a színész elvárásainak. A forgatókönyv átdolgozásán egyébként jelenleg Josh Friedman munkálkodik. A film bemutatóját a Marvel Studios 2025. május 2-ra tervezi, a forgatás pedig 2024 elejére van ütemezve…

Forrás: ComingSoon

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu