Red Dead Redemption remake: van két jó és egy elég rossz hírünk… [VIDEO]

Minden jel arra mutat, hogy a Rockstar Games valóban gőzerővel dolgozik a Red Dead Redemption remake-en. Összegyűjtöttük a legfrissebb pletykákat a játékról.

 

 

A rajongók már évek óta követelik a Red Dead Redemption remake-jét. Bár jó lenne, ha a Rockstar Games újra nyeregbe pattanna és visszahozná az eredetit, biztos vagyok benne, hogy sokan nem szívesen táplálnak reményeket a Grand Theft Auto: Trilogy – The Definitive Edition rémálma után. Aminek a három klasszikus GTA-játék szeretetteljes remasterének kellett volna lennie, az egy torz, bugos zűrzavar lett. Valahogy rosszabbá tette a játékokat, mint amikor 20+ évvel ezelőtt megjelentek.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy sok rajongót nem érdekel az első Red Dead Redemption újrakevert változata, hacsak nem kapja meg a megérdemelt törődést, és a pletykák és a kiszivárgott információk szerint lehet, hogy pontosan ezt fogjuk kapni.

Egy Reddit-fonal „Red dead Redemption will be a remake not a remaster according to previous leaks” címmel osztotta meg az információkat „legitim szivárogtatóktól”, akiknek „jó tapasztalata” van a Grand Theft Auto-sorozatról szóló hiteles információk közlésében. A kiszivárgott információ, amely egy törölt tweetben található, amelyet a témában linkeltek, azt állítja, hogy a RDR 1-t az RDR 2 játékmotorjával készítik újra.

Ahogy a poszt jogosan rámutat, a törölt tweet 2021-ből származik. Vagyis kellő óvatossággal kell kezelni. Ám egy teljes körű remake esélyes, különösen a játék kritikusok által elismert státuszát tekintve.

 

Red Dead Redemption, egymagunkban?!

 

A pletykált Red Dead Redemption remake úgy néz ki, hogy az eredeti játék egyik legjobb funkciója nélkül jelenik majd meg. Miközben a rajongók azon vitatkoznak, hogy előrendeljenek-e egy játékot, ami talán létezik, talán nem, egy bennfentes azt sugallta, hogy az RDR remake multiplayer nélkül fog megjelenni.

Nos, elismerem, hogy amikor a legtöbben a Red Dead Redemptionre gondolnak, valószínűleg a hihetetlen nyitott világ és az egyjátékos történet jut eszükbe. De az eredetinek volt egy zseniális többjátékos része, ami őszintén szólva a Red Dead Online-t is megszégyeníti.

 

 

Red Dead Redemption 2

 

 

A Red Dead Redemption eredeti többjátékos módjai a kooperatív játéktól kezdve a teljes PVP-ig mindenféle szórakoztató játékmódot tartalmaztak.

A Red Dead Online létezése miatt nem is olyan meglepő, hogy a Rockstar úgy döntött, kizárja a régebbi multiplayert. Azt is el tudom képzelni, hogy egy masszív egyjátékos történet mellett egy egész sor többjátékos mód újraalkotása rengeteg munkát jelentene egy olyan cégnek, amely a GTA 6-ot is megpróbálja kiadni valamikor ebben az évszázadban. Úgyhogy ezúttal eltekintek a szemrehányástól.

Van azért jó hír is! Ugyanez a forrás azt sugallja, hogy a remake az Undead Nightmare DLC-vel együtt érkezik majd. Utóbbit szintén széles körben minden idők egyik legjobb videójátékos bővítményének tartanak. Ha pedig választanunk kell a multiplayer és az Undead Nightmare között? Nos, a zombik mindig nyernek.

 

Mi indította be a pletykamalmot?

 

Az egész akkor kezdődött, amikor a dél-koreai minősítő testület még júniusban az RDR egy vadonatúj verzióját listázta az oldalukon. A június 15-én listázott új bejegyzés az eredeti, 2010-es verziótól elkülönülten helyezkedik el. Aztán egy héttel ezelőtt egy új logó jelent meg a Rockstar saját weboldalának hátsó részén. Ez a „Rockstar Games Presents Red Dead Redemption” látszólag megerősítette, hogy valami történik a játékkal. Úgy néz ki, hogy remake lesz, nem pedig remaster, amiben szerintem a többségünk reménykedett. Még arról is pletykálnak, hogy a játék Switch-re is megjelenhet. Reméljük, hogy hamarosan többet tudunk majd.

Forrás: afkgaming.com, Twitter, Reddit

Red dead Redemption will be a remake not a remaster according to previous leaks
by u/eoten in GamingLeaksAndRumours

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu