Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name: a Daidoji-klán tagjai

A már nem Yakuza néven futó franchise spinoffja kapcsán azt is megtudtuk, hogy Kiryu miképp dolgozik együtt Akaméval.

 

A SEGA és a Ryu Ga Gotoku Studio új információi ezúttal is több fényt vetnek a karakterekre. Akame az oszakai Sotenboriban, a nyugati szórakoztatóipari fővárosban mindenben ott tartja a kezét. A Daidoji-frakció egyik küldetése során Kiryu belekeveredik egy incidensbe, amelyben találkozik Akaméval, egy titokzatos nővel, aki mélyen ismeri Sotenbori alvilágát. Az Akame-hálózat, egy hajléktalanokból álló hírszerző hálózat segítségével Akame információkat gyűjt, és mint mindenes, olyan kockázatos megbízásokat vállal, amelyeket mások nem. Kiryu végül Akaméval együttműködik, és ahogy megismerkednek egymással, miközben az alvilágot érintő problémákat, például a szegénybizniszt oldják meg, kibontakozik a kapcsolatukat bemutató dráma.

Kiryu a Daidoji-frakció ügynökeként Hanawa Kiheien, Kiryu kezelőjén kívül (Kiryu arrafelé Joryu”fedőnéven fut), más tagokkal is találkozni fog. Yoshimura (Kanuka Mitsuaki alakítja) egy kőszívű és érzéketlen szervezet fogaskereke. A frakció egyik vezetője, aki az erőszakra specializálódott. Yoshimura a frakciót mindennél fontosabbnak tartja és kíméletlenül likvidálja azokat, akik fenyegetést jelentenek. Nyíltan kifejezi megvetését Kiryu iránt, aki nem mutat hűséget. A főnök (Boss; Naka Hiroshi alakítja) a tábornok az árnyékban. Nem sokat tudni a kerekesszékbe kényszerült karakterről. Mint valaki, aki jelentős hatalommal rendelkezik a szervezeten belül, azt követeli Kiryutól, hogy tartsa be a frakcióval kötött paktumot. A frakció főpapja (Juku Ikkyu alakítja) pedig elszakadva a földi vágyaitól, egész nap egyedül élvezettel Go-zik. Ő azon kevesek egyike, akikben Kiryu megbízik.

A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name november kilencedikén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Microsoft Store), garantált, hogy Denuvóval), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Manapság ritkaság, hogy három évvel a kurrens konzolok megjelenése után is nagyobb cross-gen játékok jelennek meg, de a pandémia, továbbá a PlayStation 4 nagy sikerei szerepet játszanak ebben.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu