Megjelenési dátumot kapott a Quantum Error… de csak egy platformra! [VIDEO]

A TeamKill Media közölte, hogy a régóta várt játékára mikor számíthatunk, de nem fogja egyszerre kiadni a stúdió mind a három platformra a játékát.

 

Az Amerikai Egyesült Nemzetek Szervezete (nem Egyesült Államok!) a mindennapi életbe integrálta a mesterséges intelligenciát. A Monad, a világ legerősebb technológiai vállalata, létrehozta az Advanced Retinal Global Unity System-et, ARGUS-t, hogy aktiválja és működtesse ezt. Az MI a Földön élő összes ember számára kötelező, és őket úgy osztják fel, mint szükséges és a felesleges ember, és aszerint (de)aktiválják, hogy milyen szakmában dolgoznak, ami a militáns csoportok ellenállásához és megalakulásához vezet. Amikor 2109-ben a Monád Kvantum Kutatóintézetet (a kaliforniai parttól 30 mérföldre) egy ismeretlen entitás megtámadja, a komplexum lángokba borul, és teljes elszigetelési zárlat lép életbe. Ekkor vészhívást küldenek a San Franciscó-i Garboa Tűzoltóságnak.

Sturgis tűzoltóparancsnok válaszol a hívásra, és a mi karakterünket, Jacob Thomas kapitányt, valamint társunkat, Shane Costát és egy csapatot küld helikopterrel a Monad létesítménybe. Ami egyszerű küldetésnek indul, hogy életeket mentsünk az égő komplexumból, hamarosan rémálomszerű kozmikus utazássá válik, amely a valóságból más világokba visz, ahol a saját és mások életéért is meg kell küzdeni. Tapasztaljuk meg egy filmes, történetvezérelt belső és külső nézetes lövöldözős játék misztikumát, amely a kvantumkorszak eljövetelében játszódik. Fedezzük fel és ereszkedjünk le a csúcstechnológiás, mégis ezoterikus Monad létesítménybe és azon túl a csillagközi utazásokba, ellenségekkel és bossokkal találkozva az ismerőstől a megmagyarázhatatlanig. Ehhez hozzájárul a kozmikus horror hullámvasútjával, miközben egyre mélyebbre és mélyebbre zuhanunk az ismeretlenbe.

Az Unreal Engine 5-ön futó Quantum Errorban a globális megvilágítás lenyűgöző vizuális élményt, élethű árnyékokat, tükröződéseket és lenyűgöző megvilágítást nyújt rendkívül sötét környezetben is. A Nanite a geometriai részletesség növelésére szolgál, ahol alkalmazható, míg a Soundscape a még magával ragadóbb és valósághűbb hangzású környezetek létrehozásához lett alkalmazva. A PlayStation 5-ös verzióban a DualSense a haptikus visszajelzést használja, így meg lehet tapasztalni, mit érez a tűzoltó (pl. egy hátsó ajtó intenzitása, a K12-es fűrész használata, vagy a lobogó tűz lángjai). Az adaptív ravaszokkal érzékelhetjük a tűzoltó szerszámainak és fegyvereinek feszültségét, ahogy azok ellenállnak, rezegnek és visszavágnak minden egyes mozdulatnál vagy az újraélesztés közben. Az újraélesztéshez a kontroller mikrofonját is használhatjuk. A töltési idők kifejezetten rövidek lesznek, és a 3D-s hang is támogatott, így elmerülhetünk a minden irányból érkező, borzongató hangokban, miközben élvezhetjük a provokatív soundtracket, amely fokozza a Quantum Error rémületét és izgalmát.

A Quantum Error először PlayStation 5-re fog megjelenni, mégpedig november 3-án. Az Xbox Series és PC verziók optimalizáció alatt állnak, és a TeamKill Media nem akarja elkötelezni magát egy dátum mellett ezeken a platformokon.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu