Már a God of War: Ragnarök folytatásán dolgozik a Santa Monica Studio?

A Sony Santa Monica Studio nagy eséllyel rögtön megkapta a megbízást Jim Ryantől, a Sony Interactive Entertainment elnök-vezérigazgatójától, hogy csináljon folytatást, hiszen a „kékek” számára a blockbusterek jelentős szereppek bírnak…

 

2018-ban jelent meg PlayStation 4-re a God of War, majd tavaly PlayStation 5-re és PlayStation 4-re a God of War: Ragnarök (holott először PS5-exkluzívként jelentették be, és Ryan is mondta, hogy ideje lenne magunk mögött hagyni a PS4-et…), és Kratos és Atreus története rögtön sikeres lett. Tavalyelőtt már lehetett hallani pletykákat a Sony egyik belsős, first-party stúdiójáról, hogy a God of War mellett egy be nem jelentett projekten is dolgozik a Santa Monica Studio. 2018-ban, a God of War megjelenése után a kreatív igazgató, Cory Barlog kifejezte, hogy egy új IP-t szeretne teremteni. Azóta sem hallottunk hivatalosan az új projektről.

Ám a csapatnak van egy álláshirdetése. Egy harci tervezőt keres a Santa Monica Studio egy új, be nem jelentett címhez, és bár ez a kifejezés magában szinte semmit sem jelent, az állásajánlat elvárja, hogy a sikeres jelentkezőnek ismernie kell a 2018-as és 2022-es God of War-t, és mélyrehatóan kell beszélnie a harci rendszerekről, a mechanizmusokról, illetve az ellenfelekről is.

Az álláshirdetés nem jelenti automatikusan azt, hogy a Santa Monica Studio a harmadik God of War-játékon is elkezdett dolgozni, de a Sony mentalitását ismerjük, és ebből kifolyólag esélyes, hogy a stúdiók gyakran egy-egy IP-re koncentrálnak, ahogy mostanában a Naughty Dog teszi a The Last of Us-szal, ugyanis a The Last of Us Part II után az első részből csináltak egy harmadik változatot (kevesebb mint tíz év alatt ez kissé nevetséges…), és most a többjátékos projektjükön dolgoznak, amit mi The Last of Us: Factions néven említünk a hivatalos elnevezés hiánya miatt.

Nem hivatalos, hogy a Santa Monica Studio a God of War új felvonásán dolgozik, de mivel ez az IP sok pénzt termelt a Sony-nak, talán joggal gyanakszunk erre…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu