Kiszivárgott a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 megjelenési dátuma is?

Hamarosan egy rendezvényen is kinn lesz a játék, de hivatalosan még nincs megerősítve, hogy melyiken (és nem, nem a Gamescomra kell gondolni!).

 

A játék Twittere néhány napja posztolt arra utalva, hogy a régóta várt leleplezés (újra bemutatás inkább, mert a fejlesztés felettébb zűrösnek bizonyult) egy amerikai rendezvényen, a PAX West 2023-on történhet meg Seattle-ben. A tweet sok meglepetést és bemutatást igér. Nem említi direkt meg, hogy a játékról lenne szó, de a közösségi menedzser a Discordon egy szemes emojival válaszolt az ezzel kapcsolatos kérdésre, és a Paradox a legutóbbi, hivatalos közleményében is szeptembert említette. Mikor is lesz a PAX West 2023? Szeptember elseje és negyedike között…

A PAX West találó helyszín lenne, ugyanis amikor a Hardsuit Labs (a játék eredeti fejlesztőcsapata) bemutatta a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 sztoriját, akkor az még Seattle-ben játszódott, és nagy eséllyel nem módosult a helyszín. A játékot már majdnem négy és fél éve bejelentették (2019 márciusában) egy ARG (alternate reality game, más világban játszódó játék) keretein belül, amikor egy párkereső apphoz, a Tenderhez kerestek jelentkezőket, hogy a vértípusuk során párosítsa egymáshoz őket. Brian Mitsoda is visszatért, hogy az első rész után a második sztoriját is megírja, ám a 2020 első negyedévére tervezett megjelenés először 2020 végére, majd 2021-re módosult.

Aztán Mitsoda és Ka’ai Cluney (kreatív rendező) távozott, pár hónap múlva pedig a kiadó, a Paradox Interactive (akiké a Sötétség világa IP is) leváltotta a Hardsuit Labset, hogy más fejlessze a játékot (ami meghatározatlan ideig el lett halasztva), de a projekt megmenekült, miután egy másik stúdió elképzelésébe a kiadó beleegyezett (Fredrik Wester, a Paradox vezérigazgatója 2021 végén arról beszélt, hogy a törlésen gondolkodtak).

Ám a Twitteren felbukkant, hogy a Plaion Store (akik nemrég a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenési dátumát is szivárogtatták) október 27-ére tette a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 Unsanctioned Editiont, igaz, azóta módosították ezt az időpontot. Mindenesetre pár kép, illetve a Steelbook kiszivárgott!

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu