A Maffiózók sztárja olyat lépett, hogy hátast dobott tőle a közönség!

MOZI HÍREK – A Maffiózók (The Sopranos) sztárja, Drea de Matteo OnlyFans előfizetési oldalt indít a rajongóinak.

 

 

Az HBO Maffiózók (The Sopranos) című sorozatának egyik klasszikus mondata volt: „Egy Don nem hord rövidnadrágot”. Most a sorozat egyik szereplője egy lépéssel továbbviszi ezt a tanácsot. Drea de Matteo, aki Adriana-t, Christopher Moltisanti barátnőjét alakította a sorozatban, OnlyFans oldalt indított. Havi 15 dollárért az előfizetők cenzúrázatlan pózokban láthatnak őszinte felvételeket az 51 éves színésznőről.

Az előfizetéses szolgáltatás először 2016-ban indult, ártatlanabb célokkal. Ám hamar hírnevet szerzett, mint olyan hely, ahol az emberek NSFW tartalmakat nézhetnek meg. A platformot felkaroló hírességek közé tartozik Denise Richards, Cardi B, Bella Thorne, Tyga és Chris Brown.

De Matteo egy olyan fotóval indította el a profilját, amelyen egy állatmintás csizmát leszámítva teljesen meztelenül, egy ágyon ülve cigarettázik.

Az új vállalkozást csütörtökön jelentette be de Matteo Instagram-sztorijában, ahol elárulta, hogy az OnlyFans oldala él.

De Matteo játszotta Adriana-t a Sopranók első öt évadában. Miután Adriana az FBI informátora lett, Tony Soprano (James Gandolfini) elrendelte a megölését. Silvio Dante (Steven Van Zandt) egy emlékezetes epizódban meggyilkolta. Azonban de Matteo a 6. évadban két epizód erejéig visszatért. A szerepéért 2004-ben Emmy-díjat nyert.

A Sopranos után de Matteo többek között a Született feleségek és a Sons of Anarchy című tévésorozatokban tűnt fel.

Forrás: Marca.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu