Xbox Game Pass: meglepetés-játékot jelentettek be, amely még a mai napon elérhetővé válik! [VIDEO]

A megjelenési dátum meglepetésszerű bejelentése megerősíti, hogy az Xbox Game Pass augusztus 30-án egy új ingyenes játékot kap.

 

 

Az Xbox Game Pass előfizetők augusztus 30-tól előfizetésükön keresztül kipróbálhatják a Call of the Wild: The Angler című játékot. Néhány hete a Microsoft közzé tette a Game Passra 2023 augusztusának második felében érkező új játékokat. A Call of the Wild: The Angler azonban nem szerepelt a bejelentésben.

A 2023 augusztusának második felében megjelenő új Xbox Game Pass-játékok bejelentése három játékra koncentrált különösen, és a 2023 szeptemberének egyik kínálatára is utaltak.

A szóban forgó játékok a Firewatch című indie-siker, a The Texas Chain Saw Massacre című aszimmetrikus többjátékos horrorjáték voltak. Valamint a kritikusok által első nap elismert indie RPG, a Sea of Stars, valamint a szeptember 5-én csatlakozó, díjnyertes indie, a Gris voltak.

A Microsoft nem tett említést a Call of the Wild: The Anglerről, amikor bejelentette a 2023 augusztusának második felében érkező új Xbox Game Pass-játékokat. Lehetséges, hogy a játék megjelenési dátumát nem szögezték le időben. Ám ez csak spekuláció. Mindenesetre a Call of the Wild: The Angler augusztus 30-tól, szerdától lesz elérhető a Game Pass előfizetők számára. A PlayStation verzió is elérhető lesz, bár az nem lesz része a PS Plusnak, és meg kell majd vásárolni.

Azok számára, akik nem ismerik a játékot, a Call of the Wild: The Angler egy horgászjáték az Expansive Worlds-től. Először tavaly jelent meg PC-re, és akkoriban kissé vegyes fogadtatásban részesült a rajongók körében. Azonban a Call of the Wild: The Angler újabb benyomásai pozitívak voltak.

A játék mostanra a Steamen „többnyire pozitív” minősítést kapott, ha a legutóbbi felhasználói értékeléseket vesszük figyelembe, szemben az általános értékelésekkel.

Hacsak nincs más meglepetésjáték-bejelentés, akkor a Call of the Wild: The Angler lesz az utolsó új Game Pass-hozzáférés 2023 augusztusára. Az Xbox Game Pass előfizetők azonban bőven várhatják 2023 szeptemberét. A következő hónap az előfizetéses szolgáltatás történetének egyik legnagyobb újdonsága lesz. 2023 szeptemberében érkezik a régóta várt sci-fi RPG Starfield, a Bloodborne által ihletett Lies of P. Továbbá a Party Animals című partijáték, a Payday 3 című kooperatív lövöldözős játék és még sok más. Az előfizetőknek szeptemberig kell várniuk, hogy megtudják, milyen új játékok érkeznek a platformra a következő hónapban, de ahogy a Call of the Wild: The Angler is bizonyítja, mindig van esély a Game Pass meglepetésszerű kiegészítéseire is.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu