EA Sports WRC: a Kylotonn helyett a Codemasters ralizik [VIDEO]

Ahogy már jó ideje tudtuk, a Nacon és a Kylotonn elveszítette a rali-világbajnokság licencét, így új kiadó és fejlesztő hozza össze a következő játékadaptációt.

 

Az EA Sports WRC-ben megépíthetjük álmaink autóját. A játékot a Codemasters fejleszti, és ők a DiRT Rally-val már bemutatták, mennyire magasra lehet tenni a lécet a műfajban. Tervezzük meg és vezessük álmaink raliautóját az új Builder móddal, és versenyezzünk és győzzük le a közelmúlt eseményeit a Moments módban a valós világ csúcspontjai és nosztalgikus visszatekintések mellett. A Codemasters híres többfelületes fizikai modellje is tovább lett fejlesztve a WRC-nek, és ezt beállíthatjuk a képességeinknek megfelelően, és a felületkopás sem marad el (a gumi nem lesz végig egy állapotban a kezdettől a szakasz végéig). Élvezzük az eufórikus pillanatokat, ahogy a tökéletes futamra törekedve küzdhetünk az elemekkel a földön, a havon és az aszfalton egyaránt.

A több mint 25 éves ralijáték-örökség alapjaira építve vezessük a WRC, WRC2 és Junior WRC autókat a 2023-as szezon versenyzőivel, csapataival és festéseivel. Tegyük próbára magunkat az epikus WRC autók és 70 történelmi jármű volánja mögött Monte Carlótól és Portugáliától Kenyán át Japánig; küzdjünk meg 17 jelenlegi és korábbi WRC helyszínnel, több mint 200 szakasszal az induláskor. Játékmódokból sem lesz hiány (karrier, bajnokság, időmérő, cross-platform multiplayer, Regularity Rally, részletes festésszerkesztő…).

Az autók listája, ami még hiányos, és csak idővel leplezik le az összes kocsit. WRC-WRC2-JWRC kategóriában építhetjük meg saját autónkat. WRC: Ford Puma Rally1 Hybrid, Hyundai i20 N Rally1 Hybrid, Toyota GR Yaris Rally1 Hybrid. WRC2 (Rally2-ben is részt vehetnek): Citroën C3 Rally2, Ford Fiesta Rally2, Hyundai i20 N Rally2, ŠKODA Fabia Rally2 Evo, ŠKODA Fabia RS Rally2, Volkswagen Polo GTI R5. Junior WRC: Ford Fiesta Rally3. WRC 1997-2011: SUBARU Impreza 1998. Group A: Lancia Delta HF Integrale, SUBARU Impreza 1995. Group B (4WD): Audi Sport quattro S1 (E2). H3 (RWD): Lancia Stratos. H2 (RWD): Alpine Renault A110 1600 S, Ford Escort MK2, Hillman Avenger. Builder autók: WRC Builder Car, WRC2 Builder Car, Junior WRC Builder Car.

Az EA Sports WRC november 3-án fog megjelenni 50 dolláros áron (20 ezer forint) PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam, Epic Games Store, EA App – Denuvóval). Na, ezt mikor mételyezik meg az Ultimate Teammel? Az előrendelők öt VIP Passt és akár több napi hozzáférést kapnak (akár 31-étől játszhatnak). Platformonként eltérő dobozkép lesz. PC-n VR-támogatás is lesz – PlayStation VR2-vel nem terveznek?

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu