2,5 millió eladásnál tart a Ghostrunner: megérdemelten kap folytatást!

Mivel nem egy AAA játékról van szó, amit egy nagyobb kiadó alatt hoztak össze, ezt az eredményt nem szabad lebecsülni.

 

A One More Level, a 3D Realms, a Slipgate Ironworks, illetve az All in! Games (négy stúdió egy játék mögött, azért ez nagyobb kiadókra passzoló munkamegosztás), illetve a kiadó, az 505 Games a Twitteren közölte, hogy a 2020. október 27-én PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve PC-re (Steam, GOG, Humble Store, Epic Games Store, majd 2021. szeptember 28-án PlayStation 5-re és Xbox Series-re megjelent Ghostrunnerből több mint két és fél millió példányt értékesítettek.

Emiatt nem csoda, hogy készül a folytatás. Nemrég már összefoglaltuk, hogy miről szól a Ghostrunner II: „A játék eseményei egy évvel a Ghostrunner eseményei után játszódnak. Kalandozzunk egy poszt-apokaliptikus cyberpunk jövőben, amely a Keymaster bukása után játszódik. Ő az emberiség utolsó menedéke, a Dharma Tower felett uralkodó zsarnok volt. Jack visszatért, hogy felvegye a harcot a Dharma Toweren kívül összegyűlt erőszakos mesterséges intelligencia-szektával, így alakítva az emberiség jövőjét. Hihetetlen katanás harci mechanikával, a Dharma Toweren túli világ mélyebb felfedezésével, nem lineáris pályákkal, összetett motoros részekkel, izgalmas új játékmódokkal és minden olyan akcióval rendelkezik a folytatás, amit az első részben is kedveltünk, ám a Ghostrunner II-ben a bossfightokban nagyobb szerepünk van, ugyanis mi dönthetünk arról hogyan éljük túl a legkeményebb ellenfelekkel vívott csatákat.

A Ghostrunner II új képességei lehetővé teszik a még nagyobb kreativitást, miközben könnyebben hozzáférhetőbbé válnak a legnehezebb összecsapások is. Az ellenségek egyedülállóan viselkednek az ellenük használt képességektől függően, így minden egyes találkozás új kihívást jelent. A fejlődési rendszer teljesen megújult, így sokkal nagyobb kísérletezés, továbbá a játékmenet testreszabása is megvalósítható. A Cybervoid elsajáítása fontos a túléléshez. Szálljunk szembe kihívást jelentő, új ellenségekkel, miközben interaktív környezeteken (robbanó hordók, lerombolható falak; segítőkész, semleges karakterek) haladunk át. A számtalan újítás izgalmasan és frissen tartják a harcot, és egy új párbeszédes rendszer segítségével könnyebben el lehet merülni a sztoriban és a cselekményben. A synthwave soundtracket Daniel Deluxe, We Are Magonia, Gost, Dan Terminus és Arek Reikowski biztosítja.”

A Ghostrunner II október 26-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, illetve PC-re (Steam, GOG, Epic Games Store). Nem lenne meglepő, ha ez a játék is eléri ezt a kiváló eredményt, amihez természetesen gratulálunk.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu