Egy teljesen elvakult, szektatudatú PlayStation-rajongó kirúgatná a God of War fejlesztőjét, Alanah Pearce-t, mert a Starfielddel játszott!

Olyan PlayStation-játékosok, akiknek sürgősen szükségük lenne egy életre az interneten való üvöltözésen kívül, a Sony egyik fejlesztőjének, Alanah Pearce-nek a kirúgását követelik. Miért? Mert Starfieldet játszott.

 

Ahogy azt sokan tudjátok, a Starfield kizárólag Xboxra és PC-re fog megjelenni, a PlayStation-verzió pedig vagy nagyon későn, vagy sosem lesz elérhető. A dühös PlayStation-fanok valószínűleg már mindent megpróbáltak, hogy ezen változtassanak, de a helyzet változatlan.

A Starfield megjelenésével azok a PlayStation-játékosok, akik már eddig is dühösek voltak, hogy nem játszhatnak a Bethesda űr-RPG-jével, most még inkább kiakadtak. Fontos megjegyezni, hogy ez csak egy kis, de hangos kisebbség, a többség normális játékos, aki nem hajlamos állandóan hisztérikus viselkedésre.

Egy dühös PlayStation-rajongó például arra lett figyelmes, hogy a streamer és videojáték-fejlesztő Alanah Pearce is élvezi a Starfieldet. Azok szerint, akiket még egy olló használatára sem bíznék, a probléma az, hogy Pearce a God of War fejlesztői csapatának, a Santa Monica Studiónak a tagja, és ezért „az ellenséggel cimborál”. A megoldásuk? Kirúgni őt.

„Alanah Pearce-t ki kell rúgni, mert nyilvános platformon népszerűsíti az Xbox-játékokat” – írta a rajongó, aki valószínűleg jobban tenné, ha inkább a szabadban töltené az idejét. „Ez rendkívül szakszerűtlen és a PlayStation iránti hűség és komolyság hiányát mutatja.” Még a God of War igazgatóját, Cory Barlogot is megjelölték a tweetben, ami aztán már tényleg a túlzások határát súrolja.

Szerencsére a „Rúgd ki Alanah Pearce-t” mozgalom nullára értékelhető támogatottságot kapott, mivel eleve abszurd ötlet volt.

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu