Hogwarts Legacy: Spellmaster – a bővítés, amire a rajongók vártak!

A Hogwarts Legacy egy elég jó játék. Néhányan azt is mondanák, hogy nagyszerű játék! De ahogy távolodunk a megjelenéstől és a kezdeti nagy hype-tól, egyre világosabbá válik, hogy a rajongók többet vártak és többet akartak.

 

Hogy igazságosak legyünk a Hogwarts Legacyvel szemben, túl nagy elvárások övezték. Az a tény, hogy egyáltalán sikerült megfelelnie a rajongók magas elvárásainak, ahelyett, hogy összeomlott volna, az Avalanche Software kemény munkáját dicséri.

Sajnos a Hogwarts Legacy nem igazán tud helytállni más 2023-as játékokhoz képest, mint például a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, a Baldur’s Gate 3 és a Starfield. Ehhez képest a varázslóvilág szimulációja egyszerűen egy kicsit… üresnek tűnik. Szóval mindenképpen elkelne még egy kis tartalom, nem igaz?

Ez az, ahol a Hogwarts Legacy: Spellmaster. Ez egy csodálatos, rajongók által készített játékmenet-kiterjesztés, amely egy csomó új varázslatot ad a játékosok kezébe, és néhány új, szórakoztató elemet vezet be a harcba – a játék egy olyan területére, amely egyébként egyre inkább unalmassá válik, minél jobban beleásod magad a játékba.

A mod lehetővé teszi a következő varázslatok használatát a harcban: Confundo, Diffindo Maxima, Obliviate, Pestis Incendium, Petrificus Totalus és Stupefy. A mod telepítése után ezeket a varázslatokat ugyanúgy felszerelheted, mint bármely más varázslatot, és mindegyiknek saját, egyedi hatása van az ellenségre.

A Pestis Incendium egy erőteljes tűztámadást szabadít fel, míg a Diffindo Maxima alapvetően Diffindo, csak nagyobb hatótávolsággal. A Stupefy egy új típusú ellentámadás, az Obliviate pedig kitörli az ellenség elméjét. A Confundo rövid időre elbizonytalanítja az ellenséget, végül pedig a Petrificus Totalus lopakodásként működik.

Bár a Hogwarts Legacy-nak nincsenek hivatalos bővítményei, a rajongóknak nagy élmény volt meghosszabbítani a játék életét. A lovagolható sárkánylovaktól kezdve a Rockstar Grand Theft Auto játékaihoz hasonló körözési rendszeren át a Gryffindor kardjáig, mint fegyverig rengeteg mindent lehetett látni és csinálni. Alapvetően a modderek tartják életben ezt a játékot, amíg várunk a Hogwarts Legacy 2-re. Nem így van ez mindig?

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu