A leghosszabb közvetítés alvás nélkül: világrekordot döntött PrimeTime!

A Grand Theft Auto Online-ban szerepjátszó PrimeTime a Kicken közvetített rekord ideig.

 

Szeptember elsején közölte a Facebookon (ahol több mint 60 ezer követője van, amúgy partneri kapcsolata van Facebook Gamingen), hogy megpróbál a Kicken 167 órán keresztül megszakítás nélkül közvetíteni. Ezzel meg akarta dönteni a világrekordot (ami 162 óra volt, és ezt ThisFudginGuy követte el), továbbá a saját, személyes rekordjánál (105 óra) is jobbat akart elérni. A kihívás? Nincs lehetőség aludni, miközben a Twitchen mások nyíltan kijelentették, hogy mikor alszanak (és ezt is közvetítették) a subathonjaik során, ahol bizonyos feliratkozószámok elérésekor teljesítenek kihívásokat (pl. leborotválják a hajukat).

PrimeTime lekötötte a közönségét azzal, hogy miközben Grand Theft Auto Online-ozott, elbeszélgetett a nézőkkel. Közel egy hétig bírta, ugyanis 164 órán keresztül közvetített alvás nélkül. Ez lett az új világrekord, de a tweetjében felvetette, hogy a célja 200 óra lesz, azaz 8 1/4 napon keresztül szeretne élő adást tartani alvásmentesen. ThisFudginGuy is gratulált az új rekordernek, és felvetette, hogy visszatér a közvetítéshez, hogy visszavegye a trónját, majd hozzátette, hogy a Guinness Rekordok Könyve nem hitelesítette a rekordot, mert nem PrimeTime nem akart valakinek a hitelesítésért fizetni.

Sokan gratuláltak PrimeTime-nak a Kicken felmutatott rekordjáért, miután a Facebookon figyelemmel követték régebbi közvetítéseit, de mások az egészségére hívták fel a figyelmet, és szerintük ráférne egy kiadós alvás, mert az alváshiány nem játék. Eközben tényleg egyfajta trend az, hogy ilyen kihívásokat teljesítenek a közvetítők. iiTzTimmy, aki Apex Legendsezik, 54 órán keresztül játszott a Twitchen két éve, hogy bemutassa, miképp lépett előre Bronzról Predator szintre. A vége felé már több mint 100 ezren nézték.

Fel kell hívnunk a figyelmet arra, hogy a kialvatlanság egészségügyileg kockázatos, akárkiről is legyen szó (tehát ez nem csak a közvetítőkre vonatkozik, hanem a nézőkre is!). Krónikus betegségek, továbbá egészségügyi problémák is történhetnek, ha nem alszunk eleget. Aludni pedig jó!

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu