Négy modern játék is natívan futni fog az iPhone 15 Pro/Pro Max pároson!

Nem, nem felhőből futtatott játékokról van szó, hanem mindegyik érintett játék helyileg futtatható lesz az Apple új készülékein!

 

A Capcom bejelentette, hogy még az idei év során megjelenik a Resident Evil 4 Remake, illetve a Resident Evil: Village az iPhone 15 Pro mobilokra, a Kojima Productions megerősítette, hogy a Death Stranding: Director’s Cut is fel fog bukkanni még 2023 folyamán a cupertinói cég két erősebb mobiljára (Pro, Pro Max), és a Ubisoft ezekhez a bejelentésekhez képest egy sokkal meglepőbbel jelentkezett: ők nem egy, már megjelent játékukat hozzák el natívan az Apple A17 Pro chippel felszerelt mobiljaira, hanem egy olyat, ami még meg sem jelent : ők ugyanis az Assassin’s Creed: Mirage-zsal készülnek, igaz, ők nem fogják 2023-ban kiadni a portot…

Nézzük a sajtóközleményt az A17 Pro chipről: „A profi teljesítményt és képességeket kínáló iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max készülékekben az A17 Pro, az iparág első 3 nanométeres chipje dolgozik. Az A17 Pro folytatja az Apple vezető szerepét az okostelefonok szilíciumai terén, és az A17 Pro a teljes chipet érintő fejlesztéseket, köztük az Apple történetének legnagyobb GPU-újratervezését hozza magával. Az új CPU akár 10 százalékkal gyorsabb a mikroarchitektúra és a dizájn fejlesztéseinek köszönhetően, a Neural Engine pedig akár kétszer gyorsabb lett, és olyan funkciókat működtet, mint az autocorrect és a Personal Voice az iOS 17-ben.

A pro kategóriájú GPU akár 20 százalékkal gyorsabb, és teljesen új élményeket tesz lehetővé új hatmagos kialakítással, amely növeli a csúcsteljesítményt és az energiahatékonyságot. Mostantól a hardveresen gyorsított sugárkövetéssel (amely 4x gyorsabb, mint a szoftveres ray tracing) az iPhone 15 Pro simább grafikát, valamint még magával ragadóbb AR-alkalmazásokat és játékélményeket kínál. Az iPhone 15 Pro élethű játékokat hoz a felhasználók tenyerébe olyan konzolos címekkel, amilyeneket okostelefonon még soha nem láthattunk,” írja az Apple.

Kíváncsiak leszünk rá, hogy miképp portolják át ezt a négy játékot mobilra. Ha nem valami erősen lebutított élmény lesz, akkor elismerően bólinthatunk, ám az irányítással kapcsolatban kétkedünk… igaz, a bemutató során felbukkant a DualSense kontroller. Ügyes…

Forrás: Gematsu, Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu