Steam: most ingyen letöltheted minden idők egyik legpozitívabban értékelt játékát!

Úgy tűnik, most a Steam egyik legnagyobb játékát ingyenesen letöltheted és örökre megtarthatod!

 

 

A Steam kétségkívül a legjobb hely, ahol ingyenesen lehet videójátékokat kapni. Ez az új kiadás is ezt bizonyítja. A platform egyik legkedveltebb, 9/10-es értékelésű játéka ingyenesen letölthető és örökre megtartható.

Rengeteg olyan játék van a Steamen, amely teljesen ingyenes. Ám nem mindig lehetsz biztos a minőségükben. Lehet, hogy nem kerülnek pénzedbe, de az idő is drága. A legjobb módja annak, hogy számon tartsd az összes ingyenes játékot, amit most játszhatsz a számítógépeden, ha velünk tartasz. A mai ajánlatunk pedig egy komoly durranás.

A 9/10-es sikerű Crusader Kings II hivatalosan is örökre ingyenessé vált, ami azt jelenti, hogy bármikor letöltheted és játszhatsz vele, amikor csak akarsz.

A Paradox Interactive által fejlesztett Crusader Kings II 2012-ben jelent meg PC-re. Egy és többjátékos stratégiai szórakozást kínál a játékosoknak. Saját birodalmat építhetsz a középkorban, országokat hódíthatsz, háborúzhatsz és nyersanyagokat gyűjthetsz. (Meg persze házasodhatsz is, hogy a játék egyik legkedveltebb mechanikáját se hagyjuk ki.)

 

 

Steam

 

 

A játékok hosszú ideig tarthatnak, több játékbeli évszázadig. Elindíthatsz egy kampányt 1066-ban, és az egészen 1453-ig tarthat. A játékokat 32 ember játszhatja, de ha szeretnéd, mesterséges intelligenciát is bevethetsz.

A játékosok a dinasztiájuk taktikus felépítésével pontokat és „presztízst” szereznek. Nyilvánvalóan el kell foglalnod és meg kell tartanod a földek feletti ellenőrzést. Ám hallgatnod kell a népedre is, és boldognak kell tartanod őket. Neveld őket, képezd ki őket a harcra, és általában véve akadályozd meg, hogy ellened forduljanak.

A játékot nagyon szeretik a műfaj rajongói, és remek felhasználói értékelésekkel rendelkezik a Steamen.

A Crusader Kings II számos DLC csomagot is kapott, amelyek további vezetőket, frakciókat és játéklehetőségeket adnak a játékhoz. Ezek többségéért sajnos még mindig fizetni kell.

Forrás: Paradox Interactive

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu