A Nintendo és a Sony is közvetítést tart a nap folyamán!

Először a Nintendo, majd a Sony közvetítését követhetjük figyelemmel.

 

Menjünk időrendben. A Nintendo bejelentette a Twitteren, hogy negyven percnyi információval fog jelentkezni főképp azon Nintendo Switchre készülő játékokról, amelyek a tél folyamán fognak megjelenni, de a japán céget ismerve nem kizárt, hogy lesznek új bejelentések is (és például egy új Donkey Kong-játékról már voltak ezzel kapcsolatban pletykák). A Nintendo Directet a YouTube-on, illetve a Nintendo weboldalán keresztül is figyelemmel követhetjük. A műsor magyar idő szerint délután négy órakor kezdődik. Minden bizonnyal sokkal izgalmasabb lesz a Sony műsorához képest, és ezt nem kritikának szánjuk.

A Sony Interactive Entertainment a PlayStation Blogon közölte, hogy egy 27 perc hosszú State of Play közvetítéssel készül. Ebben már bejelentett játékokról lesz szó, amelyek PlayStation konzolokra készülnek. Az indie címektől kezdve a PlayStation VR2-n keresztül a nagy, várt, külsős fejlesztésű (third-party) címekig majdnem mindent le fog fedni a cég. A közvetítés számunkra nem éppen kedvező időpontban veszi kezdetét, ugyanis magyar idő szerint este 11 órakor indul, és akkor már jobb aludni, hiszen ha a Sony kimondta, hogy a már bejelentett címeken lesz a hangsúly, talán nem lesz semmi meglepetés a YouTube-on is figyelemmel követhető műsorban.

Mostanában a Sony joggal kapja a kritikákat a PlayStation Plus mindhárom szintjére kitérő, hatalmas mértékű áremelés miatt, és a mai nap folyamán még ki fogunk térni a PlayStation Plus Extra és Premium szeptemberi frissítésére. Első olvasatra annyit előre elmondhatunk, hogy az áremelésen nem látszik, hogy alapos erősítés történt volna a játékkínálat minőségében. Emiatt pedig talán inkább egy fél szemmel a Nintendo Directet követni, mivel a cég lassan már ott tart, hogy be fogja jelenteni a következő generációs konzolját, mivel a Switch már hat és fél éves…

Majd meglátjuk, hogy mennyire izgalmas bejelentések fognak jönni a Nintendótól és a Sony-tól…

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu