Soul Covenant: VR akciójáték neves japán fejlesztőktől [VIDEO]

A Thirdverse már a Tokyo Game Show-n is ki fogja állítani a játékot, amire sokat nem is kell várni.

 

A játékban úgy nézhetünk szembe a sorsunnal, ahogy még soha. A játék egy közeli jövőbeni, kietlen Japánban játszódik, és az emberiség és a gépek közötti ádáz harcot mutatja be. Nem marad ki az az extázis, amikor teljesítjük a lehetetlennek tűnő kihívást, jutalmazva azokat, akik bátran szembeszállnak a viharral. Ez egy, a halálon keresztül elmesélt élettörténet megható élménye. Az elesettek szemén és a legyőzöttek tapasztalatain keresztül tapasztalhatjuk meg, hogy áldozataik a megtorlásban minket szolgálnak ebben a virtuális valóságban játszódó, magas szintű elmélyülést nyújtó taktikai akciójáték-élményben, ahol a játékos eggyé válik a főhőssel, és felveszi a harcot a világ sorsáért.

A játék a Thirdverse által eddig fejlesztett virtuális valóság akciójátékok csúcspontjaként készül. A magával ragadó akció mellett a játék célja egy még drámaibb világ megteremtése azáltal, hogy minden egyes területen (például a történet, a zene és a karaktertervezés) kivételes alkotókból álló csapatot állít össze. Kíváncsian várjuk a fejlesztők létrehozott lélekemelő harci érzést és érzelmi élményt.

Shimogawa Teruhiro (Soul Sacrifice sorozat, Mega Man Battle Network sorozat, Ace Attorney Investigations 2, stb.) a rendező és forgatókönyv-író, Matsuo Shogo (NieR Re[in]carnation, Blade Xlord, stb.) a karaktertervező, Mitsuda Yasunori (Chrono Cross, Xenogears Episode I, New Light Myth: Palutena’s Mirror, Soul Sacrifice sorozat, Inazuma Eleven sorozat, Xenoblade sorozat, Final Fantasy XV Episode Ignis, stb.) a zeneszerző, Okamura Koh (Blue Dragon, The Last Story, Soul Sacrifice sorozat, Dyschronia: Chronos Alternate, stb.) a producer, és Toriyama Teruyuki (Soul Sacrifice sorozat, Bloodborne, Astro Bot: Rescue Mission, Demon’s Souls, stb.) a felelős producer.

A Soul Covenant 2024 első felében fog megjelenni PlayStation VR2-re, PC-re (Steam), illetve Meta Quest 2-re. Szeptember 21-e és 24-e között kipróbálható a Tokyo Game Show-on is.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu