BREAKING: a Ubisoft lazán bejelentette a The Division 3-at!

A Ubisoft váratlanul bejelentette, hogy a Tom Clancy’s The Division 3-t a Massive Entertainment fejleszti, bár ez nem jelenti azt, hogy ez észrevétlen maradt.

 

 

A Ubisoft Tom Clancy’s The Division című akció-szerepjátékának rajongói örömmel értesülhetnek arról, hogy a fejlesztő nemrég lazán bejelentette a The Division 3-at. Az eredeti játékot és a 2019-es folytatást, a The Division 2 a Ubisoft által kiadott legjobb játékok között tartják számon. Mindkét cím a mai napig hűséges rajongótáborral rendelkezik.

A The Division franchise egy poszt-apokaliptikus Egyesült Államokban játszódik, miután a dollárinfluenza nevű vírusos járvány – a himlő ember által létrehozott mutációja – kiirtja a lakosság nagy részét, először New Yorkban, majd Washington DC-ben.

A két játékot mind az egy-, mind a többjátékos játékmenet, valamint a gazdag történet és a magával ragadó környezet miatt dicsérték. A rajongók pedig már évek óta reménykednek a The Division 3 bejelentésében.

Annak ellenére, hogy néhányan azt állították az év elején, hogy a játék nincs a Ubisoft terveiben, úgy tűnik, ez nem így van. Meglehetősen csendes módon végre megerősítették a franchise harmadik fővonalbeli bejegyzésének fejlesztését. A Ubisoft bejelentette, hogy Julian Gerighty veszi át a Massive Entertainmentnél a The Division márka executive producerének szerepét. Ő a Star Wars Outlaws kreatív igazgatójaként betöltött szerepét követően csatlakozik a csapathoz. Gerighty új pozíciójának leírásakor a Ubisoft kijelentette: „Mostantól a Tom Clancy’s The Division 3-t, valamint a The Division univerzumában játszódó rengeteg más projektet veszi célba”.

A régóta várt folytatás alkalmi említése nem maradt észrevétlen. A The Division 3 gyorsan trendi lett a Twitteren és más közösségi oldalakon. A Ubisoft közleményében említett további projektek között szerepel a The Division Heartland című ingyenes spin-off túlélő shooter. Továbbá a mobiljáték The Division Resurgence és talán egy régóta pletykált filmadaptáció is.

A franchise sok rajongója nem volt elégedett egyik játékprojekt leleplezésével sem, és továbbra is reménykedtek az első két rész valódi fővonalbeli folytatásában.

A The Division Resurgence azonban már átesett néhány zárt bétateszten. A visszajelzések általában véve pozitívak voltak. Az első játék nyomdokain haladva New York Cityben játszódik, miután a dollárinfluenza rászabadult a lakosságra. Egyedi történettel rendelkezik majd, és ezúttal a játékosok a Division ügynökeinek első hullámában vesznek részt, akiket a rend helyreállítására küldenek. A Division Resurgence azonban visszahozza a Dark Zone-t, és néhány ismerős NPC is feltűnik majd.

Ami a harmadik részt illeti, a Ubisoft bejelentésében Gerighty új szerepéről szóló rövid említésen kívül egyelőre semmi mást nem tudni. Remélhetőleg a rajongóknak már nem kell túl sokat várniuk néhány további információmorzsára, és talán még egy-két trailerre is.

Forrás: Ubisoft

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu