A Cyberpunk 2077 update kijavította az agyoncikizett párbeszédet a fő küldetéssorozatban

A CD Projekt Red Cyberpunk 2077 2.0-ás frissítése jelentős javításokat hoz a játékba, többek között a Delamain küldetésvonalban hihetőbb párbeszédeket. A frissítés a technikai problémákat és hibákat is orvosolja, így a játék szinte vadonatújnak tűnik. Egyes játékosok a történeti döntésüktől függően még mindig a régi párbeszédeket tapasztalhatják, de az új párbeszédek mélyebbé teszik a karaktereket, és javítják az általános élményt. A frissítés a grafikát és a játékmenetet is javítja. A változtatásokat egy új videó mutatja be.

 

Egy új, rajongók által készített videó összehasonlította, hogyan tette hihetőbbé a CD Projekt Red a Cyberpunk 2077 egyes párbeszédeit. Ez csak egy a sok fejlesztés közül, amit a CD Projekt Red a Cyberpunk 2077 2.0-ás frissítésével hozott a Cyberpunk 2077-be.

A Cyberpunk 2077 híres a 2020 decemberi katasztrofális megjelenéséről. A futurisztikus first-person shootert teljesítményproblémák, technikai problémák és hibák gyötörték, amelyek gyakorlatilag játszhatatlanná tették a játékot a PS4 és Xbox One játékosok számára. Az évek során a CD Projekt Red javításokat adott ki a játékhoz, hogy javítsa a játékélményt, köztük a legutóbbi, 2.0-s frissítést, amely szinte vadonatújnak érezteti a játékot. Az új frissítés nemcsak a játék számos technikai problémáját orvosolja, hanem a párbeszédek egy részét is javítja. Ilyen például a Delamain-küldetéssorozat néhány párbeszéde, amelynek középpontjában egy olyan karakter áll, akinek autonóm taxikból álló flottája van.

 

Start of the Delamain Questline is now have more believable dialogue.
byu/makavelinow incyberpunkgame

A Cyberpunk 2077 2.0 frissítés eltávolítja a sokat emlegetett részletet

 

Makavelinow, a Cyberpunkgame subreddit egyik tagja a játék eredeti kiadása és a legújabb frissítés között a V és Johnny Silverhand között elhangzott párbeszédek egymás melletti összehasonlítását tette közzé. A videón először az eredeti párbeszéd klipje látható, amelyben V és Johnny egy autóban ülnek, és egy Delamain felől érkező gázoló nekiment a falnak. V megkérdezi Johnnyt, hogy nem tartja-e furcsának, hogy egy olyan udvarias fickó, mint Delamain, cserbenhagyásos gázolást hajt végre. Ez a párbeszéd azért olyan megrázó, mert a történetnek ezen a pontján ők ketten gyűlölik egymást, V pedig úgy tesz, mintha barátok lennének. A videó második felében a jelenet új párbeszédének klipje látható. Kettejüket megüti Delamain, de ezúttal egymással civakodnak, aminek sokkal több értelme van. Figyelem: a Reddit-videó felnőtt nyelvezetet tartalmaz.
A poszthoz fűzött hozzászólásokban némi vita alakult ki arról, hogy a Cyberpunk 2077 új dialógusai valóban jelen vannak-e a jelenetben, vagy sem, egyes játékosok még mindig a régi sorokat tapasztalják. Az új párbeszédek elsajátítása a játékos által a történetben hozott néhány döntéstől függ. A játékosok a régi szöveget hallhatják, ha a jelenet lejátszása előtt találkoznak Takemurával a Dinerben.
A játékosok azt is észrevehetik, hogy a közzétett Reddit-videó azt is megmutatja, mennyit javult a Cyberpunk 2077 grafikája a 2.0-s frissítéssel. A Cyberpunk 2077 rajongói az új frissítéssel gördülékenyebb játékmenetet, javított mechanikát és egyéb életminőségbeli javulást is találnak. A játék eredeti megjelenése miatt csalódott játékosok számára most lehet a legjobb alkalom, hogy újra megnézzék Night Cityt.

A Cyberpunk 2077 már elérhető PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu