Megtudtuk, mikor jön Amy Hennig és a The Coalition új játéka?

Ezúttal is az ArtStation jóvoltából értesültünk a megjelenési időszakokról (ugyanis a legutóbb a PlayStation Studios kötelékébe tartozó FireSprite következő játéka esetében is innen tudtuk meg az évszámot).

 

David Masson San Gabriel egy senior koncepciós művész és kosztümillusztrátor, aki a filmes és TV-s iparban több művön dolgozott (Overlord, Ready Player One, Men In Black – Sötét zsaruk a Föld körül, Venom, Wonder Woman 1984, WandaVízió, Station 11, Obi-Wan Kenobi, Black Adam, Thor: Szerelem és mennydörgés, Kék Bogár, Deadpool 3, A majmok bolygója – Királyság), és az ArtStationön feltüntetett két játékot is.

Az egyik a Skydance New Mediánál készülő Marvel játék, a másik pedig a The Coalition projektje. Előbbit (ez lenne Amy Hennig játéka) 2025-ös megjelenési időszakkal látta el a profilján, a másiknál pedig csendben eltávolította a 2026-os évszámot, de az internet nem felejt, hiába kérte feltehetőleg a Microsoft (hiszen az Xbox Game Studios egyik csapatáról van szó) ennek eltávolítására. Bár lehet, hogy ezek nem hivatalos információk, minden más, amit az ArtStationön olvashatunk a profilján, teljesen pontosnak tekinthető.

Hennig játékát (egy fiatal Amerika Kapitánnyal, a II. világháborús Fekete Párduccal, a Howling-kommandóhoz tartozó amerikai katona Gabriel Jonesszal, illetve a Wakandai kémhálózatot vezető Nanalival) lassan két éve, hogy bejelentették, első teaser videóját pedig egy éve tekinthettük meg. Ebből adódóan 2025 vége reális megjelenési időszaknak tűnik. A The Coalition esetében 2026 kissé meredeknek tűnik, hiszen a Gears 5 2019-ben jelent meg, így nem valószínű, hogy a Gears (of War) 6-ról, hanem egy másik IP-ről lehet szó. Náluk több mellékprojektet tettek parkolópályára a Gears 6 fejlesztése miatt, így ha 2023 elején láttak hozzá a fejlesztésnek, 2026 vége máris valószerű időszaknak tűnik.

Most pedig nem tudunk mást tenni, mint várni: Amy Hennig (Uncharted!) következő játékáról jövőre biztosan többet fogunk látni és hallani. Remélhetőleg nem lesz akkora zakó, amit a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal mutatott fel a Marvel’s Avengersszel…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu