Xbox Game Pass: váratlan halasztás! Egy 2023 októberében debütáló várva-várt játék késik!

A 2023-as októberben debütáló Xbox Game Pass kínálatának egyik legjobban várt játéka, a Cities: Skylines 2 megjelenése jelentős késéssel fog debütálni.

 

Az Xbox Game Pass előfizetőknek szomorú hír, hogy az Xbox Series X konzolra tervezett Cities: Skylines 2 premierje az eredetileg kitűzött október 24-i dátumról 2024 tavaszára módosult. Az Xbox Game Pass a közelmúltban igen aktív, hiszen csak az elmúlt időszakban kaptuk meg a Bethesda monumentális, nyílt világú sci-fi RPG-jét, a Starfieldot, és az elismert Souls-szerű Lies of P-t is.

A szolgáltatás lendülete 2023 októberéig töretlen. A mostani hónapi kínálatban olyan kiemelkedő játékok találhatók, mint a Forza Motorsport, az XCOM által inspirált Lamplighters League vagy a Warhammer 40,000: Darktide konzolváltozata. Bár a Warhammer 40,000: Darktide már elérhető a PC-s Game Pass előfizetőknek, konzolra azonban hosszabb várakozásra kényszerülnek, ahogyan a Cities: Skylines 2 esetében is.

A PC előfizetők október 24-én hozzáférhetnek a Cities: Skylines 2-höz, de a konzolos játékosoknak egészen 2024 tavaszáig kell várniuk. A késleltetés oka, hogy a fejlesztők a lehető legmagasabb minőséget szeretnék biztosítani a konzolos verzióban. Ez a változás érinti a PlayStation változatot is.

Bár az Xbox Game Pass előfizetői valószínűleg csalódottak lesznek a Cities: Skylines 2 eltolódása miatt, számos más izgalmas játékkal kárpótolhatják magukat októberben, mint például a Forza Motorsport, a The Lamplighters League és a Warhammer 40,000: Darktide mellett olyan címek is elérhetők lesznek, mint a Gotham Knights, a Mineko’s Night Market, a Headbangers: Rhythm Royale vagy a Jusant.

Októberben várhatóan további új játékok is érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába, a teljes lista hamarosan elérhető lesz. Fontos megemlíteni, hogy a szolgáltatásból időnként távoznak játékok is, ezért érdemes tájékozódni a változásokról.

Minden késedelem ellenére izgalmas hónapok várnak az Xbox Game Pass előfizetőire. Számos új játék mellett hamarosan várható a Microsoft és az Activision Blizzard közti egyezség lezárása, amely további címekkel, mint a Call of Duty korábbi változatai, gazdagíthatja a kínálatot.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu