Kingpin: Reloaded sokáig késett, de most végre megvan a megjelenési dátuma!

Realms Deep stream részeként a 3D Realms és a Slipgate Ironworks bejelentette a Kingpin remasterének megjelenési dátumát: Life of Crime. Kingpin néven: Reloaded, a megjelenés 2023. december 5-én lesz.

 

Kingpin: Life of Crime eredetileg 1999-ben jelent meg az Interplay gondozásában. Ez lett a fejlesztő Xatrix Entertainment utolsó játéka, mielőtt a stáb nagy része átkerült az Activisionhez a Gray Matter Studios nevű stúdióhoz. A Xatrix a Redneck Rampage és a Cyberia játékokról volt ismert.

Nagyrészt háttérbe szorult az előremutatóbb Half-Life mellett, de a Kingpin hozott néhány saját innovációt. Voltak mellékküldetések, a Pawn-O-Matic boltrendszer és egy képességrendszer, amely szerint tapasztalatlanul kezdtél az új fegyverekkel, majd fokozatosan fejlesztetted a pontosságot.

Úgy tűnik, hogy a remaster alapvetően a textúrahűséget célozza meg. A sáros, szűrt textúrákat átdolgozták, hogy magasabb felbontásban jobban nézzenek ki. A 3D-s tárgyak imbolygása azonban továbbra is megmaradt, amit érdekesnek találok. Ez nem éppen nemkívánatos, és valószínűleg a legjobb, amit remélhetünk, ha egy ilyen hiánypótló cím remasteréről van szó. Egyszerűen csak mindig örülök, ha egy játékot modern rendszerekre frissítenek.

Kingpin: Reloaded 2023. december 5-i kilövési dátummal van kamarázva. A PC (a Steamen keresztül) az egyetlen felsorolt platform.

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu