Új MCU-s X-Men-film: fejlődésre számíthatunk, de van egy gikszer is!

MOZI HÍREK – A Marvel Studios X-Men MCU újraindítása végre közelebb kerül a valósághoz, miután a írók sztrájkja véget ért. De meddig kell még várniuk a rajongóknak?

 

Az X-Men visszatértek a Marvel Moziverzum kezelőihez, sokan tűkön ülnek, mikor mutatják be végül a mutáns csapatot az MCU-ban. A rajongók végre kapnak egy igazi előrehaladási jelet, mivel a Marvel Studios állítólag találkozókat tervez írókkal, hogy előadják az X-Men interpretációjukat.

Most, hogy az írók sztrájkja véget ért, a Marvel Studios tervei között szerepel, hogy megbeszélést folytassanak az írókkal arról, hogyan fogják megközelíteni az X-Men újraindítását. Viszont még nincs meghatározott ütemterv arra vonatkozóan, mikor kezdődik el a film gyártása vagy mikor kerül bemutatásra.

A Deadline teljes részletességgel számolt be arról, hogy mi várható az X-Men jövőjét illetően. „A Marvel ősszel találkozókat fog tervezni az írókkal a várva várt X-Men film elképzeléseihez. Belsős források szerint nincs sürgős igény az állás betöltésére, mivel a filmet még nem dátumozták, és nagy valószínűséggel az írói döntést 2024 elején hozzák meg.” Továbbá, a CanWeGetSomeToast szerint az X-Men újraindítása még legalább négy évig várat magára, ha nem tovább, mivel Kevin Feige a tervek szerint az X-Men-t az Avengers: Secret Wars után kívánja bevezetni az MCU-ba.

Az utoljára bemutatott X-Men film 2019-ben volt, amikor a FOX stúdió ismét megpróbálta a Phoenix-sztorit a nagyvászonra vinni az X-Men: Dark Phoenix című filmmel. A produkciót a rajongók nem fogadták lelkesen, ami annak is betudható, hogy a film készítői két részesre szánták a történetet, de a stúdió azt mondta, hogy egyben kell lennie. Ekkorra az X-Men már a múltba veszett, míg a legtöbb Marvel-rajongó azt akarta látni, mit főzött az MCU. Tekintettel arra, hogy az Avengers: Endgame ekkoriban jelent meg, a rajongók az X-Men-t akarták látni az MCU-ban. Most, hogy az X-Men a Marvel Studios kezében van, a rajongók izgatottan várják, hogyan fognak bekerülni a filmes univerzumba, tudva, milyen erős képességekkel rendelkeznek az X-Men mutánsai.

Mire ez az új X-Men film a mozikba kerül, a rajongók valószínűleg már készen állnak arra, hogy egy újabb interpretációt lássanak az X-Men-ről, tudván, mennyi idő telt el azóta. A stúdiók a múltban hibáztak azzal, hogy túl gyorsan újraindították a franchise-okat, mint például a Sony, amely az Amazing Spider-Man-t alig öt évvel a Spider-Man 3 mozis bemutatása után adta ki, vagy amikor a Warner Bros. a Batman v Superman: Dawn of Justice-t kevesebb mint öt évvel a The Dark Knight Rises megjelenése után adta ki. Mire ez az új X-Men film megjelenik, a rajongóknak lesz idejük feldolgozni az előző részeket és felkészülni a következőre.

Ez elég időszerű, mivel a Marvel Studios-nak szüksége van egy lökésre. A rajongók érdeklődése jelentősen csökkent az Avengers: Endgame óta. Bár az azóta bemutatott sorozatok és filmek nem voltak rosszak, nem voltak elég jók ahhoz, hogy a rajongók lássák, mi történik tovább. Az X-Men film pontosan az lehet, amire szükség van, tekintettel a témákra, amelyeket érintenek. Az X-Men sötétebb témákat is feldolgozhat, mint a halál, de más szuperhősi tulajdonságok változtatásával a Marvel Studios-nak alkalmazkodnia vagy meghalnia kell, így jobban kell teljesíteniük, amikor az X-Men-re vonatkozóan véleményt formálnak.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu