PlayStation Plus: megtévesztő Hogwarts Legacy reklámmal élt volna a szolgáltatás?

Nem titok, hogy a Hogwarts Legacy rengeteg pénzt hozott idén. Az Xbox, PlayStation és PC platformokon való első megjelenését követően több pénzt hozott, mint a Harry Potter-filmek, és még mindig várat magára a Nintendo Switch-en való megjelenés a jövő hónapban. Nemrég azonban a rajongók meglepődve látták, hogy a Sony előfizetéses szolgáltatásának, a PlayStation Plusnak egy új reklámbannerén szerepel.

 

A Harry Potter univerzumában játszódó akció-kaland és szerepjáték Horizon Forbidden West mellett szerepelt: és érdekes módon a The Last Of Us: Part II mellett, ami arra utal, hogy hamarosan vagy a Premium előfizetők számára ingyenes próbaverzió formájában, vagy az Extra játékkatalógus részeként kerül a szolgáltatásba.

Bowercw1 a Redditen osztotta meg a hirdetést, mondván: „A TLOU 2 és a Hogwarts Legacy megjelenik a ‘Deluxe’-ban. Az USA-ban élek, itt még sosem hívták prémiumnak. Ez valami hiba?”

Míg a rajongók a The Last Of Us: Part II képét és azt boncolgatták, hogy mit jelenthet a címre nézve, a Hogwarts Legacy rajongói azt elméletezték, hogy a játékuk szerepeltetése egy nyilvánvaló kísérlet lehet a szolgáltatásra nem előfizetők félrevezetésére.

Miután az egyik rajongó rámutatott, hogy a Hogwarts Legacy csak egy 45 perces próbaverzió formájában szerepel a PlayStation Pluson, egy másik rajongó azt mondta: „Ha így van, akkor ez a kép megtévesztő reklám. Egyesek akár szándékosan félrevezetőnek is nevezhetnék.”

Egy másik válaszolt, mondván: „Bármely más esetben egyetértenék, de itt a kísérő szövegdobozzal együtt egyértelműen az szerepel, hogy ‘és kipróbálhatod az új blockbustereket’. Ha ez arra utalna, hogy teljes hozzáférést kapunk, akkor igen, az sunyi dolog volt, de nem hiszem, hogy itt megtévesztőnek tekinthető.”

Hogy a Hogwarts Legacy átkerül-e az Extra játékkatalógusba, az egyelőre rejtély, bár nem valószínű. Az előfizetéses szolgáltatásba való átköltözés valószínűleg elvenné a korlátozott nyereséget, így egyelőre valószínűleg megmarad a Premium PlayStation Plus tagok számára ingyenes próbaverziónak.

A Hogwarts Legacy Xbox, PlayStation, PC és hamarosan Nintendo platformokon is elérhető.

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu