Amber Heard kitálalt: így bánhatott vele a sztártársa az Aquaman és az elveszett királyság forgatásán?!

MOZI HÍREK – Amber Heard állítása szerint Jason Momoa részegen jelent meg a forgatáson, Johnny Deppnek öltözve…

 

 

A Variety tegnapi bombasztikus beszámolója részletezi a sztár, Jason Momoa állítólagos kísérleteit arra, hogy kirúgják Amber Heard-ot a DC sikerfilm folytatásából.

A jelentés szerint ugyanazon a napon, amikor az Aquaman és az elveszett királyság trailere megjelent, néhány Reddit-felhasználó fizetett azért, hogy megszerezze a Johnny Depp-Heard rágalmazási per dokumentumait, majd közzétette azokat az interneten.

A feljegyzések között szerepelnek olyan leírások, amelyeket nyilvánvalóan Heard terapeutája firkált egy jogi jegyzettömbre. Az egyik szerint Momoa részegen, Deppnek öltözve jelent meg a forgatáson, amivel a színész nyilvánvalóan el akarta üldözni Heard-ot.

A jelentés a továbbiakban azt írja, hogy Heard-ot valóban majdnem kirúgták Mera szerepéből a 2018-as Aquaman bemutatása után. Azonban nem a Depp-pel folytatott nyilvános dráma miatt. A Variety szerint a Momoa-val való kémia hiánya lehetett az ok. Ez hasonlít ahhoz a vallomáshoz, amit Heard ügynöke adott a rágalmazási per során.

Heard-ot azonban nem rúgták ki, és ez állítólag Elon Musk-nak köszönhető. A Variety beszámolója szerint Heard korábbi barátja az egyik ügyvédjével „felperzselt földdel fenyegető levelet küldött a Warner Bros-nak, amelyben azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a házat”, aminek hatására a WB megenyhült, és visszahozta Heard-ot Az elveszett királysághoz.

Az IGN megkereste a Warner Bros. és Momoa képviselőit, hogy kommentálják a hírt. A DC szóvivője visszautasította a Variety riportjában szereplő Momoa-gyanúsításokat, mondván, hogy „Jason Momoa az Aquaman és az Elveszett királyság forgatásán mindig profi módon viselkedett”.

Egy másik forrás eközben azt állította, hogy Momoa nem Deppnek öltözött, hanem „mindig is ebben a bohém stílusban öltözött”.

Mégis, Heard terapeutájának feljegyzései a dokumentumokban így szólnak: „Jason azt mondta, azt akarja, hogy kirúgjanak. Jason részeg – későn érkezett a forgatásra. Úgy öltözött, mint Johnny. Az összes gyűrűje is megvan”.

 

A rendező is beleköthetett Amber Heard-be?!

 

A feljegyzésekben az is szerepel, hogy James Wan rendező kiközösítette őt a forgatáson a Depp-pel folytatott jogi harc miatt: „Felemelte a hangját velem szemben – ‘Nem is tudok posztolni az Aquamanről’ – úgy állította be, mintha az én hibám lenne – mondtam, hogy ‘Sajnálom’. Senki nem tudott szelfit készíteni velem a forgatáson az ügy miatt.”

A DC szóvivője azonban a következőket mondta a Variety-nek: „James arról ismert, hogy a legnagyobb tisztelettel bánik a szereplőkkel és a stábtagokkal, és pozitív, együttműködő környezetet ápol a forgatáson – ez alól az ‘Aquaman’ filmek sem voltak kivételek”.

Az Aquaman és az elveszett királyság már korábban is rengeteg vizsgálatnak volt kitéve. Más jelentésekből a nyár folyamán kiderült, hogy három környi újraforgatáson ment keresztül.

Közben Batman helye körül zűrzavar támadt a filmben, akinek egy ponton úgy vélték, hogy egy kisebb szerepet kap. Bár az újraforgatások nem szokatlanok a szuperhősfilmek esetében, sokba kerülhetnek.

A Variety mai beszámolója szerint az Aquaman és az elveszett királyság 215 millió dollárba került. Van rá esély, hogy megismétli elődje milliárdos sikerét, amikor december 20-án a mozikba kerül. Miután bejelentették, hogy Gunn és Peter Safran megújítja a DCEU-t, az előző rendszerből megmaradt filmek – a Shazam! Az istenek haragja, A Flash és a Kék Bogár – mind alulteljesítettek. Ez aggodalomra adott okot a márka erejét illetően a kasszáknál.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu