Az októberi PlayStation Plus-játékok nem nyűgözték le a rajongókat, a játékosok érdeklődése egyértelműen csökkent

A PlayStation Plus legutóbbi három ingyenes játéka nem aratott sikert a rajongók körében, gyorsan a második legalacsonyabb érdeklődést produkálta az év során.

 

Az október kissé vegyes képet mutat a PlayStation-rajongók számára. A Sony a múlt héten két nagy leleplezést is tartott, az első a PlayStation 5 vadonatúj modellje volt, amelynek hátránya, hogy nem jár hozzá függőleges állvány. Azt is elárulta, hogy a PlayStation Plus Premium előfizetők hamarosan a tagságuk részeként felhőstreamelhetnek majd néhány kiválasztott játékot.

Ami a PlayStation Plus Extra és Essential előfizetőket illeti, ők megkapták a következő három ingyenes havi játékukat, valamint néhány kísérteties kiegészítést az Extra játékkatalógushoz.

A három havi játék a Weird West, a Farming Simulator 22 és a The Callisto Project volt, a rajongók szerint egyedül ez utóbbit érdemes kipróbálni. Mindezek ellenére az e havi kínálat egyik darabja sem nyűgözte le igazán a rajongókat, és ez a legfrissebb PlayStation játékadatokon is meglátszik.

A jelentések szerint a legújabb PlayStation Plus-játékok iránti érdeklődés 9,44%-kal csökkent a múlt hónaphoz képest, amelyek között olyan címek szerepeltek, mint a Black Desert – Traveler Edition, a Generation Zero és a Saints Row (2022), amely a gyenge kritikák és a megjelenési fogadtatás ellenére hihetetlenül népszerű volt az előfizetők körében.

Bár a The Callisto Project tisztességes felvétel volt, különösen októberben, amikor a horrorjátékok iránti játékosok érdeklődése is megnő, úgy tűnik, nem sikerült felkeltenie a rajongók érdeklődését, valószínűleg a konszenzus miatt, hogy ez csak a Dead Space gyengébb változata.

Szerencsére az e havi Extra játékkatalógus felhozatala minőség és változatosság tekintetében bőven kárpótol, és mind tökéletes választás a halloweeni hangulathoz, olyan címekből áll, mint az Alien Isolation, a Dead Island Definitive Collection és az Outlast 2.

Úgyhogy a helyzet megfordult, de remélhetőleg a novemberi PlayStation Plus kínálat minden szempontból jobb lesz, így minden előfizetőnek lesz mit játszania.

Forrás: GamingBible

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu