A kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett főszereplésével október 30-án érkezik a TÁR – kizárólag a SkyShowtime-ra

A Focus Features és a Universal Pictures koprodukciójában készült film, a TÁR október 30-tól lesz elérhető – kizárólag a SkyShowtime-on.

 

TÁR Todd Field rendező-író-producer alkotása, amelyben Cate Blanchett egy világhírű zeneszerzőt és karmestert alakít: Lydia Tárt. A TÁR a hatalom változó természetét, hatását és tartósságát vizsgálja modern világunkban. Lydia Tárt sokan az egyik legnagyobb élő zeneszerzőnek és karmesternek tartják, aki elsőként lett nőként vezető karmestere egy nagy német zenekarnak.

A háromszoros Oscar®-jelölt Todd Field filmrendező filmjében a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett által alakított Tár karrierje csúcsán egy könyvbemutatóra és Mahler ötödik szimfóniájának várva várt előadására készül. Nem is sejti, hogy a következő hetekben olyan dolgok történnek vele, amelyek az egész életét felforgatják. A végeredmény a hatalom változó természetének, hatásának és tartósságának vizsgálata napjaink társadalmában. A film mellékszereplői: Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Julian Glover, Mark Strong, Allan Corduner és Sylvia Flote.

TÁR filmzenéjét a Grammy-díjas zeneszerző, Hildur Guðnadóttir szerezte, az első női zeneszerző, aki elnyerte a legjobb eredeti filmzenéért járó Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjat.

A SkyShowtime szolgáltatása az előfizetők számára közvetlenül elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG és Samsung tévéken, valamint a honlapon keresztül. A havi SkyShowtime-előfizetés ára: 1999 Ft (reklámmentesen).

Forrás: SkyShowtime

 

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu