Jelentősen csúszhat a Mission: Impossible 8 premierje a színészsztrájk miatt?!

MOZI HÍREK – A Mission: Impossible 8, vagyis az MI7: Leszámolás második része 2025-re tolódik a sztrájk közepette.

 

 

Úgy tűnik, a Mission: Impossible 8 megjelenési dátumát 2025-re halasztották. Így ez a legújabb film, amelyet a színészek sztrájkja miatt elhalasztottak. Az eredetileg 2024 júniusára tervezett filmet most 2025. május 23-án mutatják be.

A folytatásban a Mission: Impossible: Leszámolás – Első rész története ott folytatódik, ahol a film az év elején abbamaradt.

A franchise többi részéhez hasonlóan várhatóan egy sor halált megvető mutatványra épül majd, amelyek többségét a főszereplő Tom Cruise fogja végrehajtani.

A Leszámolás a 2023-as filmek között alulteljesített. Végül a Paramount mintegy 40 millió dollárt veszített a gyártási költségek miatt. Ennek ellenére a kritikusok és a mozilátogatók elismerését egyaránt elnyerte. Így a 2023-as év egyik legjobban értékelt filmje lett.

Bármi is vár a Mission: Impossible jövőjére, McQuarrie harmadik rendezői munkája azt bizonyítja, hogy még mindig tud zseniális trükköket bevetni. Hiszen az utolsó pár epizód komorságától eltérve egy robbanékony, ám önreflexív akciótörténetet alkotott, amely még többre vágyik.

A legújabb Mission: Impossible tehát csatlakozik a számos filmhez, amelyek a színészek sztrájkja miatt késnek. Köztük a Dűne: Második rész, Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, és gyakorlatilag a Disney teljes filmes palettája. A Deadpool 3 is azok között a filmek között van, amelyek várhatóan csúszással néznek szembe. Ugyanis a szereplők és a stáb jelenleg is azt várják, hogy újraindulhasson a forgatás.

A SAG-AFTRA várhatóan ezen a héten folytatja a tárgyalásokat a hollywoodi stúdiókkal. Azonban úgy tűnik, hogy a múlt hónap végén véget ért írói sztrájk ellenére sem kerültek közelebb a megoldáshoz.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu