Harmadik évadot kaphat az Invázió? Az egyik alkotó beszélt a sorozat jövőjéről!

MOZI HÍREK – Az Invázió (Invasion) társalkotója, Simon Kinberg optimista tájékoztatást adott a 3. évad esélyeiről. Elárulta, milyen nagy tervei vannak a sci-fi sorozat jövőjével kapcsolatban.

 

 

Az Invázió (Invasion) 3. évadának esélyeiről optimista frissítést kaptunk a társalkotótól. A sci-fi történetet feldolgozó Apple TV-sorozat, amelyben egy idegen faj fenyegeti az emberiség létezését, társalkotói Simon Kinberg és David Weil. A széria jelenleg a 2. évadban jár, az utolsó epizód október 25-én kerül adásba.

Mivel a 2. évad hamarosan befejeződik, Kinberg tájékoztatást adott az Invasion 3. évadjáról. A SlashFilmnek nyilatkozva Kinberg elárulta, hogy „a második évadot egy nagyobb sorozat első részének” tekintette.

Kinberg kijelentette, hogy van egy elképzelése az Invázióról legalább a 4. évadig, és hogy a 3. évad forgatókönyvei már „a sztrájk kezdete előtt” fejlesztés alatt álltak.

„A második évadot első résznek tekintettem, mint egy film második felvonásának első 30 percét, ahol igazán elkezdődik az akció. Aztán a reményeim és álmaim szerint a harmadik évadot úgy láttam, mint egy film második felvonásának második felét, ahol már tényleg felgyorsul az akció, és a kihívások hatalmasak és leküzdhetetlennek tűnnek. Aztán ha, ha Isten is úgy akarja, lesz egy negyedik évad, akkor az lenne számomra a harmadik felvonás, ahol a végső konfliktus és minden kitör, majd megoldódik. Szóval volt egy felépítés, és sok szempontból utánozta a filmek szerkezetét.”

„Már a harmadik évad forgatókönyvén dolgoztunk, mielőtt az írósztrájk elkezdődött, és most is dolgozunk a forgatókönyveken, és a második évad fogadtatása nagyon-nagyon pozitív volt, még az első évadnál is nagyobb. Az Apple nagyon elégedett a sorozattal. Szóval drukkoljunk, hogy legyen esélyünk a 3. évad elkészítésére.”

 

Mik az esélyei az Invázió 3. évadjának?

 

Az Invázió 2021 októberében indult. A 2. évadot a tíz epizódos futás végén erősítették meg, amikor az első évad fináléját adták le. A következő évadnak két évbe telt, mire végre ismét az Apple TV-re került. A cikk írásakor a harmadik évadot még nem erősítették meg, mivel a sorozat a 2. évad fináléjára készül.

Az Invázió 1. évadának fináléjára adott a reakciók igencsak vegyesek voltak, ám a 2. évadot sokkal jobb és egységesebb dicséretekkel illetik egyelőre, ami bizakodásra ad okod.

Kinberg meglátása szerint „a 2. évadra adott reakciók nagyon, nagyon pozitívak voltak”. Ez valószínűleg jó előjel a 2. évad megújításának esélyeire nézve. Feltéve, hogy az Apple TV nem tervezi már a megújítás bejelentését, ezek a kilátások a 2. évad fináléjának sikerén múlnak.

Kinberg kommentárjaival kiegészülve a 3. évad esélyei sokkal ígéretesebbnek tűnnek. Ha az Apple TV „nagyon elégedett volt a sorozattal”, akkor ez jó jel arra, hogy a streamingszolgáltató hajlandó lesz még egy esélyt adni a sorozatnak. Ha így van, a nézők örömmel értesülhetnek arról, hogy Kinberg egy átgondoltnak tűnő ívet készített elő, amely akár a negyedik évadig is eljuthat.

Forrás: SlashFilm

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu