Módosítja a Twitter az előfizetési modelljét: Elon Musknak ennyire kell a pénz?!

Tetszettek volna nem kidobni mindent az ablakon a hatalomátvétel után (beleértve a site nevét és logóját is…).

 

Már errefelé is elérhető a három szintűre módosított előfizetői modell a Twitter számára (amíg nem válik használhatatlanná a twitter.com domain, hiába nevezik X-nek, mert az nettó hülyeség). Szóval van a Basic, a Premium, illetve a Premium+ előfizetési lehetőség. A Basic havidíja 3 dollár (errefelé 1069 forint), évente ennél kedvezőbb az ajánlat (11429 forint, 10%-os kedvezmény). Szerkeszthetjük a tweetünket, ami hosszabb is lehet, vissza is lehet vonni azt, hosszabb videókat posztolhatunk, a cikkekhez is lesz hozzáférés, zavaró tényezők nélkül olvashatjuk a témákat (reader), a háttérben is játszhatunk videókat (ezeket le is lehet tölteni; az mellékes, hogy VideoDownloadhelperrel is meg lehet csinálni, ingyen), illetve „kicsi” mértékben boostolják a válaszunkat, így előnyben lesz az elő nem fizetőkkel szemben. Pipát sem kapunk a nevünk mellé.

Pofátlanság, hogy a kétlépcsős SMS-es hitelesítést (amit ugyebár elvettek) fizetős fal mögé tették, ahogy a titkosított privát üzeneteket is. Testreszabási opciókat is ad a Basic előfizetés: app ikonok, könyvjelzős mappák, testreszabható navigáció, témák, kiemelhetjük a profilunkon a legjobb tweeteket egy fülön, továbbá el lehet rejteni a like-okat és az előfizetéseinket is. Azért vannak ezek között olyan funkciók, amiknek alapvetően mindenkinek nyitva kellene lenniük.

Aztán ott van a Premium előfizetés, ami eddig is ott volt. A havi 2850, évi 30 ezer forintot igénylő szolgáltatás az eddigieken túl jobban kiemeli a válaszunkat a többiek közül, fele annyi reklámot kapunk a For You és a Following füleken, fizetést kaphatunk a népszerű tweetjeink után, aktiválhatjuk az előfizetéseket, használhatjuk a Tweetdecket (mert igen, ezt IS elvették), a Media Studiót, illetve az adatelemzést (márpedig a számok üldözésében semmi, de semmi hasznos nincs, és aki erre hajt, lelketlen). De van pipa (ami elrejthető) és személyi azonosítás is.

Végezetül a másik újítás, a Premium+, ami havi 7240, évi 76200 forint. Itt már teljesen reklámmentes lesz a Twitter, a leginkább kiemelik a válaszunkat. Az árak 30%-kal magasabbak az Apple eszközein. Havi több mint 7 ezer forint a reklámok eltüntetéséért? Ublock Origin. Control Panel For Twitter. Ajánljuk magunkat.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu