Nicolas Cage megdöbbentő vallomást tett a Superman-kameójáról a Flash – A Villámban

MOZI HÍREK – Nicolas Cage új részleteket osztott meg arról, hogyan készült a The Flashben a sokak által kritizált Superman-jelenete, és a mesterséges intelligencia témájáról is beszélt.

 

Nicolas Cage újabb részleteket árult el a The Flashben játszott Superman-jelenetéről, amelyet a gyenge CGI miatt nevetségessé tettek. A legtöbb rajongó megkérdőjelezte, hogy egyáltalán ott volt-e a forgatáson, vagy a filmje forgatásán készült tesztfelvételekből AI-vel generálták a jelenetet.

A Flash hamar a DC egyik legnagyobb csalódása lett, kevesebb pénzt hozott, mint Ryan Reynolds Zöld Lámpás-filmje. Amellett, hogy a The Flash kasszasiker lett, a kritikusok és a rajongók több okból is elítélték. A legtöbb kritika a gyenge CGI-t érte, különösen a legtöbb cameót tartalmazó jelenetnél. Az egyik ilyen cameo Cage volt Superman szerepében a Tim Burtonnel közösen forgatott Superman Lives című, törölt filmből.

A Yahoo Entertainmentnek adott interjúban Cage elárulta, hogy ott volt a The Flash forgatásán, de a Superman-jelenet, amit leforgatott, más volt. Cage azt mondta, hogy csak néhány órát volt a forgatáson, megerősítve, hogy a ruha valódi volt, és sok időt és erőfeszítést tettek bele. Azt is elmondta, hogy szereti a The Flash rendezőjét, Andy Muschiettit, de kritizálta, amit az ő cameójával csináltak. Nem Cage az egyetlen, aki a Superman Lives kapcsán beszélgetett a filmről. Burton kemény szavakkal illette A Flash-filmet, amire Cage is utal az interjúban.

„Nekem szó szerint csak egy alternatív dimenzióban kellett volna állnom, ha úgy tetszik, és szemtanúja lennem az univerzum pusztulásának. Kal-El tanúja volt [egy univerzum végének], és el tudod képzelni, hogy azzal a rövid idővel, ami rendelkezésemre állt, mit jelentett volna ez abból a szempontból, hogy mit tudok közvetíteni. Nem volt párbeszéd [így] a szememmel kellett közvetítenem az érzelmeket. Szóval ezt tettem. Talán három órát voltam a forgatáson… Amikor bementem a filmhez, egy óriási pókkal küzdöttem. Ezt nem én csináltam. Nem ezt csináltam. Nem hiszem, hogy [a] mesterséges intelligencia hozta volna létre. Tudom, hogy Timet felzaklatta az AI, ahogy engem is. CGI volt, oké, így tudtak engem öregíteni, és egy pókkal harcolok a filmben. A forgatáson semmi ilyesmit nem csináltam, szóval nem tudom, mi történt ott.”

Cage-nek látszólag fogalma sem volt arról, hogyan nézett ki a Superman-kameó, amíg meg nem látta a nagyvásznon. Azt azonban megerősítette, hogy nem mesterséges intelligencia készítette, ahogy Burton és mások feltételezték. Cage elmondta, hogy egyetért Burton hozzáállásával az AI-val kapcsolatban. „Tudom, mire gondol. Nagyon boldogtalan lennék, ha az emberek elvennék a művészetemet … és kisajátítanák” – mondta Cage. „Megértem. Úgy értem, ebben a tekintetben egyetértek vele. A mesterséges intelligencia számomra egy rémálom. Embertelen. A mesterséges intelligenciánál embertelenebbet nem is lehet… De nem hiszem, hogy [a Flashben] mesterséges intelligencia volt.”

Tekintettel a jelenet gyenge CGI-jára, sok rajongó meglepődik, hogy Cage ott volt a forgatáson, hogy felvegye a The Flash Superman cameóját. Muschietti szándékosnak védte a The Flash vizuális effektjeit, de a legtöbb rajongó elégedetlen ezzel a válasszal. A rajongók legalább látták Cage-et Superman bőrébe bújni a nagyvásznon, még ha sokan jobb jelenetet is szeretnének.

A The Flash már elérhető az HBO Max kínálatában, 4K HDR minőségben.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu