A FromSoftware játékaihoz hasonló játékmenet az Assassin’s Creed: Redben? [VIDEO]

A Ubisoft a pletykák szerint a FromSoftware sikeres játékainak stílusát emelheti át a következő Assassin’s Creedbe.

 

Az Assassin’s Creed: Redről a Ubisoft hivatalosan annyit közölt, hogy a feudális Japánban játszódik majd, és a lent beágyazott videóban a j0nathan nevű illetű többet is mondott. Mivel korábban sokszor pontos információkat közölt a franchise korábbi részeiről, ezúttal is érdemes meggondolni, hogy miről beszél, de azért összefoglaljuk a lényeges elemeket.

Szerinte az Assassin’s Creed: Red térképe nagyobb lesz a Valhalláénál (a Mirage-zsal nem lehet összevetni, mert az bevallottan kisebb területet kínált), ám az Odyssey-éhez hasonló méretekben ne gondolkodjunk. Kevesebb útmutató pont és kézfogás lesz benne, ami nem véletlen, ugyanis az Elden Ring, a FromSoftware sikeres játékának stílusát így akarta a francia kiadó átemelni. Ez na

gy változásnak bizonyulhat, mert eddig a játékok térképein szinte minden egyes pontot kiemelt ilyen-olyan módon a Ubisoft!

A szivárogtató szerint egy „testtartásos csík” is lesz az Assassin’s Creed: Redben, de ezt a koncepciót a Ubisoft nem az Elden Ringből emelheti át, hanem egy másik FromSoftware-játékból, a Sekiro: Shadows Die Twice-ból. Ott is az volt, hogy ezt a csíkot lenulláztuk, az ellenfelünk instabillá vált, lehetővé téve a megtámadását. Az új AC-ben a szivárogtató szerint ellenfeleink védekezési képessége sokkal jobb lesz az eddigieknél, így intenzívebb harcokra számíthatunk.

A játék főszereplői, Naoi és Yasuke képesek lesznek más képességeket használni, és máshogy harcolnak vagy rejtőzködnek el. A női shinobi kunai-t, shurikent, füstbombát és csengettyűket használhat, míg Yasuke képességeit még nem ismerjük pontosan. Mindketten egy csáklyával tudnak magasabb helyre jutni, illetve a fűben is lapíthatnak, hogy el tudjanak rejtőzködni. Lesz egy új kémrendszer is, amellyel ellenséges kémeket is felbérelhetünk, ha a táborukat letámadjuk, és őket életben hagyjuk.

Mindez még természetesen nem hivatalos. Az Assassin’s Creed: Red megjelenési dátumát még nem ismerjük, így erre még egy évet legalább várnunk kell.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu