Konzolokon is hódít a King Arthur: Knight’s Tale – itt a magyar fejlesztésű játék PS5-ös és Xbox Series X/S megjelenési dátuma

A magyar NeocoreGames által fejlesztett King Arthur: Knight’s Tale hamarosan a konzolok világát is meghódítja. A sötét Arthur-legendát feldolgozó taktikai RPG 2024. február 22-én érkezik PlayStation 5-re és Xbox Series X/S konzolokra. A játék Quality és Performance grafikai üzemmódokat, lokális PvP lehetőséget, valamint achievementeket és trófeákat kínál majd a konzolos játékosoknak.

 

Még tavaly tavasszal jelent meg a King Arthur: Knights Tale, a körökre osztott, taktikai szerepjáték, amely Artúr király legendájának egy jóval sötétebb, élőhalott lovagokkal teli változatát meséli el. Akkor még csak PC-re jött ki a játék, most viszont egy sajtóközleményből kiderült, hogy 2024. február 22-én PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is meg fog érkezni.

Emellett azt is megtudtuk, hogy konzolokon két grafikai üzemmód lesz a King Arthurhoz: Quality és Performance. Az előbbi „4K-s látványvilágot kínál,” az utóbbi pedig „a képfrissítési sebességet helyezi előtérbe,” bár az nem derült ki, hogy ez pontosan milyen teljesítményt jelent. Konzolon lesz az RPG-hez lokális PvP, vagyis egyetlen gépen is harcba tudunk majd szállni a barátainkkal. Achievementek és trófeák is lesznek a játékhoz, a megjelenést követően pedig még „sokáig” érkezni fognak a szezonális és egyéb tartalmak.

A King Arthur: Knight’s Tale-t a magyar NeocoreGames készítette, akiknek a The Incredible Adventures of Van Helsinget és a Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyrt is köszönhetjük. A játék története szerint a Tó Úrnője feltámasztja Mordredet, hogy a mondakör híres lovagjainak és varázslóinak az oldalán mészárolja le Artúrt, aki szintén visszatért a holtak földjéről. Ez egy felülnézetes játék, amiben valós időben fedezzük fel a vidéket, a csaták során pedig körökre osztott harcrendszerre vált. Elég sok mindent lehet csinálni a játékban, karaktereket fejlesztünk, várat építünk és van benne moralitásrendszer is, ami meghatározza a történetet, meg azt is, hogy faképnél hagynak-e minket az embereink.

Forrás: NeocoreGames sajtóközlemény

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu