Elhunyt Kevin Turen, az Eufória és az Idol producere

MOZI HÍREK – Egyik közeli barátja, Jay Penske szerint Kevin Turen Hollywood egyik „legfényesebb feltörekvő csillaga” volt.

 

 

Kevin Turen hollywoodi producer, aki az HBO Eufória és az Idol című sorozatokban végzett munkájáról volt ismert, vasárnap elhunyt – közölte közeli barátja közleményben. A férfi 44 éves volt.

Jay Penske, a Penske Media Corp. vezérigazgatója szerint Turen Hollywood egyik „legfényesebb feltörekvő csillaga” volt.

„Számos hollywoodi eredménye ellenére Kevin legnagyobb szenvedélye a családja és a barátai voltak. Nagyon büszke volt a gyermekeire” – mondta.

Turen és felesége, Evelina „eltökéltek voltak abban, hogy két fiuk „nagyszerű értékekkel” nőjön fel, hogy „változást hozzon” a világban” – tette hozzá Penske. „Közös szívünk szakad meg értük, és mindannyian mélységes veszteséget érzünk”.

Turen édesapja, Edward Turen a Deadline szórakoztatóipari hírportálnak megerősítette fia halálhírét. A halál oka egyelőre nem ismert.

Szomorú egybeesés, hogy az Eufória sztárja, a 25 éves – szintén hatalmas tehetségnek tartott – Angus Cloud júliusban halt meg egy halálos drogkombináció okozta véletlen túladagolásban.

Turen New Yorkban született, és a Columbia Egyetemen tanult filmművészetet. Producerként a 2005-ös „Wassup Rockers” című indie tinidrámában debütált. Az „X” című amerikai slasherfilm-sorozat négy producerének egyikeként Turen idén részt vett volna a trilógia harmadik filmjének, a „MaXXXine”-nek a gyártásában.

Cassian Elwes brit független filmproducer, aki a Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers Club) executive producere volt, elmondta, hogy Hollywood „kisvárosi” jellege miatt a legtöbb ott dolgozó ember ismeri egymást. Különösen az indie filmes körökben, amelyeknek Turen is részese volt.

„Mindannyian nagyon jól ismerjük egymást, mert rokon lelkek vagyunk” – mondta Elwes. „Egy nagyon fontos embert veszítettünk el a körünkben”. Lynette Taylor Oscar-jelölt producer „szörnyű veszteségnek” nevezte Turen halálát az X.

Forrás: Los Angeles Times

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu