PlayStation Plus Extra/Premium: vannak-e kiváló játékok a novemberi frissítésben?

A Sony Interactive Entertainment a PlayStation Blogonközölte, hogy november 21-étől melyik játékokhoz férhetnek hozzá a PlayStation Plus Extra/Premium előfizetők (de a távozó címek listáját továbbra is luxus számukra lehozni).

 

A PlayStation Plus Extra és a PlayStation Plus Premium előfizetőknek érkezik a Alternate Jake Hunter: Daedalus The Awakening of Golden Jazz (PlayStation 4), a Dead Island: Riptide Definitive Edition (PlayStation 4), a Dragon’s Dogma: Dark Arisen (PlayStation 4), az Eiyuden Chronicle: Rising (PlayStation 5, PlayStation 4), a Mobile Suit Gundam: Extreme vs. Maxiboost On (PlayStation 4), a Nobunaga’s Ambition: Taishi (PlayStation 4), a River City Melee Mach!! (PlayStation 4), a Superliminal (PlayStation 5, PlayStation 4), illetve a Teardown (PlayStation 5).

A PlayStation Plus Premium előfizetői ezeken túl az alábbi játékokhoz is hozzáférhetnek (a zárójelben a pontosvessző után az adott cím eredeti platformját tüntetjük fel): Grandia (PlayStation 5, PlayStation 4; PS1), Jet Moto (PlayStation 5, PlayStation 4; PS1), PaRappa the Rapper 2 (PlayStation 4; PS2), Up (PlayStation 5, PlayStation 4; PSP), Klonoa Phantasy Reverie Series (PlayStation 5, PlayStation 4).

És ennyi lenne a lista. Ahogy az Xbox Game Pass 2023 novemberi második frissítése (amelyről tegnap számoltunk be a hírekben), úgy a PlayStation Plus Extra/Premium ehavi frissítése is viszonylag karcsúnak nevezhető. Van pár viszonylag új játék, de azért továbbra is ritkán frissül a Classics kategória (amihez ráadásul a PlayStation Plus Premium előfizetése kell), és ebbe a listába pakolták a Klonoa-kollekciót, ugyanis abban régebbi címek felújításáról van szó. Szóval az nyugodtan mehetett volna az Extra szintbe (Game Catalog), de az túl egyszerű lett volna, és így kell trükközni.

Szóval november 21-étől lesznek ezek a játékok elérhetőek. Decemberre valami nagyot kell domborítani. Hogy ezt megvalósítja-e az előfizetői számot már fél éve titkoló cég, nemsokára megtudjuk, de szerintük ez nem fog megtörténni, hiába emelték meg a szolgáltatás árát.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu