„Egyjátékos, nem élő szolgáltatásra tervezett játék lesz a Wonder Woman”

A kiadó, a Warner szerint nem live service (élő szolgáltatásos) játékról van szó, de nekik még a levegővételt sem lehet elhinni.

 

November folyamán felbukkant egy álláshirdetés a Warner Bros. weboldalán, ahol arra utaló jelet láthattunk, hogy live service elemekkel rendelkezhet a Wonder Woman játék, majd David Zaslav, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója a befektetőknek elmondta, hogy a játékdivízió arra koncentrál, hogy a legnagyobb franchise-ok élő szolgáltatásos címekké változhatnak (erről írtunk is), aminek köszönhetően a játékosok több időt és pénzt költsenek rájuk, amellyel a monetizáció és a játékosok lekötése hosszabb ideig tartana.

Erre jött a Warner egyik szóvivője, aki az IGN-nek cáfolta, hogy live service játékról lenne szó: „A Wonder Woman egy egyjátékos akció-kalandjáték, amely egy dinamikus, nyitott világban játszódik. A külső nézetes játékban a játékosok Themyscirai Diana bőrébe bújhatnak, és egy eredeti, a DC-univerzumban játszódó történetet ismerhetnek meg, miközben a Nemesis-rendszer is szerepet kap. A Wonder Woman nem élő szolgáltatásként készül.”

Ezt majd akkor hisszük el, ha a játék megjelent, és nincsen benne monetizáció. A 2021-es The Game Awardson bejelentett játékon a Monolith Productions (Middle-Earth: Shadow of Mordor, Middle-Earth: Shadow of War) dolgozik, ezért nem véletlenül említették meg a Nemesis-rendszert, így „mélyebb kapcsolatokat építhetünk ki mind ellenfeleinkkel, mind szövetségeseinkkel, ahogy egy hősi harcosból bizonyított vezetővé válunk”. Dianának az emberi barátait és az Amazon-családot is egyesítenie kell az új, rejtélyes veszély ellen.

Mivel a Middle-Earth: Shadow of War 2017-ben jelent meg, talán itt lenne az ideje, hogy a Warner bemutassa rendesen is a játékot, így talán az idei The Game Awardson, azaz december elején látni fogjuk a Wonder Womant. Eközben egy másik Warner-stúdió, a Rocksteady a Suicide Squad: Kill the Justice League-et fejleszti, de ebben valóban lesznek live service elemek (battle pass, legalább négy szezon, ingyenesen érkező rosszfiúk, környezetek, fegyverek és események a megjelenés után).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu