Suicide Squad: Kill The Justice League: íme az új trailer, amely egy népszerű karaktert mutat be! [VIDEO]

A legújabb Suicide Squad: Kill the Justice League trailer Harley Quinn körül forog, bemutatva a bolondos személyiségét és harci képességeit.

 

 

Megérkezett a Suicide Squad: Kill the Justice League legújabb előzetese! A trailer a tiszteletlen Harley Quinnre helyezi a hangsúlyt, aki egyike lesz azoknak az antihősöknek, akiket a játékosok irányíthatnak majd a Rocksteady készülő szuperhősös lövöldéjében. Az egykori Dr. Harleen Quinzel, akit először 1992-ben a közkedvelt Batman: The Animated Series című sorozatban láthattunk, az évek során a DC egyik legnépszerűbb karakterévé vált. A későbbi képregényekben, rajzfilmekben, sőt élőszereplős DC-filmekben is feltűnt.

Még a Rocksteady mindhárom Batman: Arkham játékában is visszatérő ellenfélként szerepelt, és a második játék végén bekövetkezett haláláig támogatta régi pasiját, Jokert.

Harley Quinn története az Suicide Squad: Kill the Justice League-ben folytatódik. Ez ugyebár egy spin-off, amely ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Batman: Arkham-sorozat. Quinnt szuperbűnöző társaival, Deadshot-tal, Captain Boomeranggal és King Sharkkal együtt Amanda Waller toborozza a Task Force X programjának részeként. Céljuk, hogy teljesítsenek egy veszélyes és ijesztő küldetést. Likvidálniuk kell az Igazság Ligáját, miután a baljós Brainiac átvette az irányítást. Ez a küldetés Metropolis egy nyitott világú változatába viszi őket…

A legfrissebb trailer azzal kezdődik, hogy Amanda Waller egy hangos narrációban úgy jellemzi Harley-t, mint „egy őrült egyszemélyes show-t, aki semmit sem vesz komolyan”. Eközben a halálosan zakkant figura megmutatja vad és kaotikus személyiségét. A hangsúly ezután Harley játékbeli átjárhatóságára és harci képességeire helyeződik át. Bemutatják, ahogy baseballütőjével lecsap az ellenségre, és fegyverrel lövöldöz rájuk, mielőtt egy csáklyahorgon keresztül lendülne a csatatéren.

Waller szerint Harley még Batman néhány technológiájához is hozzáférhetett, többek között egy denevér alakú támadó drónhoz, illetve valamiféle denevérhez.

A Suicide Squad: Kill the Justice League a 2020-as bejelentés óta rögös utat járt be. A rajongók kezdetben örömmel fogadták a Rocksteady Batman: Arkham univerzumába való visszatérés lehetőségét a DC néhány legnépszerűbb gonosztevőjének szerepében. Ám a Suicide Squad váll felett lövöldözős mechanikája és a live-service modell sokak kedvét elvette tőle. Utóbbi nem éppen ideális emlékeket idézett az olyan játékokról, mint a Marvel’s Avengers. A Suicide Squadot kétszer is elhalasztották, amit sok rajongó rossz ómenként értékel a játék számára.

A Rocksteady igyekszik enyhíteni ezeket az aggodalmakat. Például azzal, hogy a jövő januári megjelenés előtt még többet mutat be a Suicide Squad játékmenetéből. Valamint cselekményéből és karaktereiből, beleértve az örökké népszerű Harley Quinnt is. Harley szerepét a játékban még mindig sok kérdés övezi. Különösen azzal kapcsolatban, hogyan sikerült megszereznie Batman néhány fegyverét. Ám a bűnözők bohóckirálynője jövőre elhozza az ütőjét, néhány fegyvert és néhány egysorost a Föld korábbi hősei elleni csatába.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu