Immortals of Aveum: nagy leárazás és tartalmi frissítés jön

Bret Robbins, a játékot fejlesztő Ascendant Studios szerint ezek a lépések be fogják vonzani az új játékosokat.

 

Három hónapja, hogy megjelent az Unreal Engine 5-öt használó Immortals of Aveum PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re. A játék gyorsan elsüllyedt az új címek (pl. Armored Core VI, Starfield) megjelenése után, és maximum átlagosként lehet visszaemlékezni a mágiával felvértezett FPS-re. Nem voltak kiváló eladások, és a stúdió 45%-át el kellett küldeni. Robbins erről is beszélt az Xbox Expansion Pass YouTube-csatornáján.

„Őrült idők járnak mostanában. Minden nap van egy cikk valamilyen hatalmas elbocsátásról, és ez sajnálatos. Ez a legnehezebb dolog, amit valaha is meg kellett tennem. Nagyon keményen dolgozol az emberekkel, akik bíznak benned, és ezt a lehető legjobban meg akarod becsülni, így amikor ilyen döntést kell hoznod, az nagyon szívás. Mi egy független vállalat vagyunk. Nem vagyunk Electronic Arts, nem vagyunk egy nagy szervezet. A végeredményünk megkövetelte, hogy sok értékesítést mutassunk fel, és nem értük el a céljainkat. Ez azt jelenti, hogy le kellett mondanunk néhány emberről. Nagyon sok olyan dolog van, amit nem tudsz befolyásolni, amikor egy játékot készítesz – a piacot természetesen nagyrészt nem tudod befolyásolni -, és ez sajnálatos volt számunkra, de remélem, hogy sok emberrel újra együtt tudok dolgozni, és hogy a következő projektünkkel, vagy a jövőbeli projektekkel tovább tudunk fejlődni.

Ez talán a legőrültebb idő, amit valaha láttam. Egyik hatalmas játék a másik után. Tudtuk, hogy nagy játékok jönnek – tudtuk, hogy a Starfield hatalmas lesz, tudtuk, hogy ugyanazon a héten jelenik meg, mint az Armored Core 6, és tudtuk, hogy ez nagy dolog lesz. Tudtuk, hogy az Assassin’s Creed és a Spider-Man, ilyen és ehhez hasonló játékok fognak megjelenni. De azt nem gondoltuk, hogy a Baldur’s Gate 3 úgy fog berobbanni, ahogyan az orrunk előtt történt, úgy tűnik, mindenkit meglepett. Előtte pedig a Jedi Survivor, és most olyan játékok, mint az Alan Wake is óriási sikereket értek el, szóval egyik a másik után következett. Nehéz egy új IP-nek, különösen egy új stúdiónak, amelyről még senki sem hallott, átvágnia magát ezen a zajon. Tehát számunkra a megjelenés időzítése döntő fontosságú volt, és valóban befolyásolta, hogy az emberek mennyire foglalkoztak a játékkal.

Örülök, hogy azok, akik már foglalkoztak a játékkal, nagyon szeretik és élvezik, és nagyon reméljük, hogy a héten megjelenő új kiadásunkkal sokan, akiknek eddig nem volt idejük rá, mert annyi más dolgot kellett játszaniuk, megtalálják a játékot. Lesz egy nagy leértékelésünk is, egy féláras akció, meg ilyesmi, szóval remélhetőleg ez is segíteni fog az embereknek,” mondta Robbins.

Kérdés, hogy ennyi elég lesz-e. A játék PlayStation Pluson és Xbox Game Passon is fel fog bukkanni majd.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu