A Ubisoft leleplezte az Avatar: Frontiers of Pandora előrendelési bónuszokat [VIDEO]

A Ubisoft hivatalosan is felfedte, hogy a játékosok milyen tárgyakat kapnak bónuszként, ha előrendelik az Avatar: Frontiers of Pandorát a választott platformra.

 

A Ubisoft ugyanis közzétett egy videót, amely bemutatja, milyen játékbeli kozmetikumokat kaphatnak a játékosok, ha előrendelik az Avatar: Frontiers of Pandorát. Az Avatar: Frontiers of Pandora megjelenési dátuma december 7., és a játék fejlesztője az elmúlt hetekben már többféle funkciót is felfedett róla.

Az Avatar: Frontiers of Pandora megjelenési dátuma rohamosan közeledik, és a Ubisoft a jelek szerint a játék tartalmát hype-olja a megjelenés előtt. A fejlesztő korábban már felfedte az Avatar: Frontiers of Pandora szezonbérletének tartalmát és a játék DLC-ivel kapcsolatos terveit. Ezt megelőzően a játékfejlesztő nyilvánosságra hozta, hogy milyen funkciókat tartalmaz majd az Avatar: Frontiers of Pandora, hogy a játékosok még jobban elmerüljenek a játékban, amikor PlayStation 5-ön játszanak vele. Mivel az Avatar: Frontiers of Pandora kevesebb mint két hét múlva jelenik meg, a Ubisoft a legújabb videóval folytatja a trendet.

A játékfejlesztő nemrég közzétett egy videót, amelyben az Avatar: Frontiers of Pandora előrendelői bónuszát, a Child of Two Worlds Packot mutatja be. A videó szerint a csomag egy karakterkozmetikai szettet tartalmaz, amelyet a játékosok a játék Na’vi főszereplőjére szerelhetnek fel. A csomag nevéhez hűen a kozmetikai szett a na’vi esztétikát ötvözi az RDA embereinek védőfelszerelésével, amit a főszereplő által viselt copfok és ruházat is bizonyítanak a mellkasát védő RDA testpáncél mellett.

 

Az Avatar: Frontiers of Pandora előrendelői bónuszai

 

Az Avatar: Frontiers of Pandora előrendelői bónusz, a Child of Two Worlds Pack egy karakter-kozmetikai készletet és egy prémium fegyver skin-t tartalmaz. Mivel a főhős a Na’vi és az RDA fegyvereit is használhatja majd, a csomaghoz egy prémium fegyver skin is jár, amellyel a játékosok a játékban díszíthetik a támadófegyverüket. A skin fehér és sárga kiemeléseket tartalmaz a támadófegyver törzse körül, valamint némi kék színezést a fegyver különböző részein. A fegyver markolata fehérre van festve a fegyver skin felszerelésével. Érdekesség, hogy a rohamfegyver szárának mindkét oldalán és a testpáncélon a karakter kozmetikai készletén nagybetűkkel a „tap” szó szerepel.

A Ubisoft leleplezése az Avatar: Frontiers of Pandora The Child of Two Worlds Packjáról nagyrészt megerősíti a ScriptLeaksR6 március 22-én a játékról közzétett szivárgását. A játékosok emlékezhetnek rá, hogy a csomagot úgy írta le, mint ami egy piros válltömést tartalmaz. Mindazonáltal érdemes megjegyezni, hogy a Ubisoft a trailerben nem árulta el, hogy a játékosok használhatják-e a csomag prémium fegyver skinjét a játékban elérhető többi RDA fegyveren. Csak az idő fogja megmutatni, hogy a Ubisoft ezt az előrendelői bónuszt valamikor az Avatar: Frontiers of Pandora megjelenése után DLC-ként teszi-e elérhetővé a játékosok számára.

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu