A játékból kivágott jelenetek is bekerülhetnek a The Last of Us 2. évadába?!

MOZI HÍREK – A Naughty Dog The Last of Us-sorozata a Sony PlayStation egyik zászlóshajója, amely az HBO élőszereplős tévésorozata után új rajongókkal gyarapodott.

 

 

A hónap elején, hónapok óta tartó találgatások után a Naughty Dog bejelentette a The Last of Us Part II Remastered játékot PlayStation 5-re. Ez a remaster továbbfejlesztett 4K-s látványvilágot hoz sima 60fps mellett. Valamint továbbfejlesztett DualSense kontroller funkciókat az eredeti folytatás ingyenes újgenerációs frissítésével szemben PS5-re.

Ráadásul tartalmaz egy „No Return” nevű roguelike módot, az eredeti folytatásból kivágott tartalmat „Lost Levels” címmel, egy Guitar Free Play módot, rendezői kommentárt és még sok mást.

Ráadásul, ha már birtokában vagy a TLoU Part II PS4-es verziójának, akkor mindössze 10 fontért/ 10 dollárért (kb. 4400 Ft) frissíthetsz a remasterre!

Ami az új módokat és vágott pályákat illeti, van, amit már tudunk. Például, hogy a „No Return” legalább 12 pályát tartalmaz majd. Továbbá véletlenszerű kihívásokat. Ráadásul többféle játszható karaktert is, egyedi képességkészletekkel. Egyelőre nem tudjuk, hogy a „Lost Levels” milyen tartalmakkal fog rendelkezni.

A feltételezések szerint a The Last of Us Part II Remastered megjelenésének egyik oka, hogy kihasználják az HBO tévésorozat közelgő második évadának hype-ját. Arról nem is beszélve, hogy ez egy tökéletes ürügy az elkötelezett rajongóknak, hogy egy jobb verzióval játszhassanak egy általuk szeretett játékkal.

A Naughty Dog vezetője és a TLoU videójátékok és az HBO-sorozat társalkotója, Neil Druckmann nemrég az Entertainment Weeklynek beszélt. Elárulta, hogy a tévésorozat második évadának néhány jelenetét a The Last of Us Part II vágott tartalmából adaptálják majd.

„Csak kedvcsinálóként elárulom, hogy legalább egy elemet tervezünk egy vágott szintről [a sorozatba]” – mondta Druckmann. „Ezt azzal a kikötéssel mondom, hogy még nem kezdtük el a sorozat forgatását, és minden dolog változhat annak alapján, hogy végül mit érzünk a legjobbnak a sorozat számára.”

Azt már tudjuk, hogy a második évadban a The Last of Us második részének pillanatai is helyet kapnak majd. Ám úgy tudni, hogy a tartalom az HBO sorozatának még legalább két évadjára osztható. Az HBO-sorozat második évadának megjelenési dátumát egyelőre nem jelentették be. A TLoU második évada várhatóan 2025-ben jelenik meg.

Ami pedig a The Last of Us Part II Remastered-et illeti, az 2024. január 19-én jelenik meg PlayStation 5-re.

Forrás: EW

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu