Ő lehet a színésznő, aki Abby-t alakítja a The Last of Us 2. évadában?!

MOZI HÍREK – Ha minden igaz, egy olyan színésznőt találtak Abby ellentmondásos szerepére, aki nemrég egy ígéretes horrorfilmben nyújtott emlékezetes alakítást…

 

 

A mindig is megosztó Abby Anderson az HBO The Last of Us-adaptációjának második évadában is feltűnik majd. A hírek szerint még nem sok mindent vetettek papírra. Ám a showrunnerek talán közel állnak ahhoz, hogy szerződést kössenek a nemrég a Nincs, aki megmentsen (No One Will Save You) főszerepében látott Kaitlyn Deverrel.

Az eredetileg 2013-as The Last of Us a játékszférához hasonlóan a 2023-as élőszereplős adaptációval példátlanul nagy sikert aratott az HBO számára. Az első évadban több millió nézőt ért el. Azonnal az HBO egyik legmenőbb IP-jévé vált.

Ennek eredményeképpen talán már alig vártad, hogy bármilyen információmorzsát megtudj a várva várt második évadról. Az évad a The Last of Us 2. részének eseményeit követi, és így az Abby ellentmondásos karakterét érintő eseményeket.

Bár Craig Mazin showrunner már augusztusban utalt rá, hogy a szerepet már kiosztották, hivatalos bejelentés még nem történt arról, hogy ki léphet Abby bőrébe.

 

 

The Last of Us Abby

 

 

Most a legfrissebb hírek szerint van egy egyértelmű esélyes a posztra. A 26 éves Kaitlyn Dever a Variety korábbi riportere, Jeff Sneider szerint állítólag tárgyalásban áll a vitatott szerepért. Persze a jelentést egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni. Ám Sneider forrásai a múltban többnyire megbízhatónak bizonyultak. Ráadásul, mint kiemelte, Mazin jelenleg követi Devert az Instagramon. Ez némi hitelt ad annak az elképzelésnek, hogy ő legyen Abby.

Korábban Dever még Ellie szerepére is jelentkezett, amit végül Bella Ramsey kapott meg. Így a showrunnerek nyilvánvalóan ismerik a színészi képességeit. A színésznő legutóbb a Netflix Nincs, aki megmentsen című filmjében lopta el a reflektorfényt, egy csendes szerepben, amely világszerte rabul ejtette a thrillerrajongókat. Az amerikai színésznő olyan filmekben is feltűnt, mint a Dopesick, a Booksmart, és ami talán a legérdekesebb, hogy Cassie Drake szerepét kapta meg a Naughty Dog Uncharted 4-ben. Egy játék, ami közel áll Neil Druckmann rendező szívéhez.

A jelentés szerint egyelőre még nem született meg a megállapodás, ám a mostani hírek után már csak idő kérdése lehet, hogy így vagy úgy, de halljunk valamit.

A 2. évad forgatása 2024. január 7-én kezdődik. Így már csak egy kis időablak marad a fennmaradó szereplők véglegesítésére.

Forrás: The InSneider, X

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu