Anya Taylor-Joy Furiosa szerepében tűnik fel az új Mad Max-film trailerében Chris Hemsworth-szel együtt [VIDEO]

MOZI HÍREK – „Ő egy nagyon erőszakos, őrült, brutális személy, aki a pusztaságból született” – ugratta karakterét Hemsworth egy rajongói eseményen.

 

Itt az ideje Furiosa háttértörténetének. Csütörtökön a Warner Bros. Pictures közzétette a George Miller által rendezett Mad Max: Fury Road előzményfilm, a Furiosa trailerét, amely Imperator Furiosa (Anya Taylor-Joy alakítja) hazafelé vezető útjára koncentrál.

45 évvel az összeomlás után a fiatal Furiosát elszakítják a családjától” – olvasható a képernyőn megjelenő szöveg a trailerben. „Élete hátralévő részét annak szenteli, hogy hazataláljon. Ez az ő odüsszeiája.”

Az előzetest a Variety szerint csütörtökön mutatták be az XXCP-n, a brazil Comic-Conon. Az eseményen a film főszereplői és a rendező is jelen voltak.

„Ő egy bonyolult egyéniség. Egy nagyon erőszakos, őrült, brutális személy, aki a Wastelandből született, ami az a világ, ahol a Mad Max-saga játszódik. Ő a környezetének terméke” – mondta Hemsworth a karakteréről, Dementosról az eseményen. „Egy olyan térbe született, ahol vagy ölsz, vagy megölnek. Megtanult vasököllel uralkodni. Van benne karizma, és ez egy nagyon manipulatív karizma”.

A trailerben aztán Hemsworth Dementóját láthatjuk, aki gyerekként Taylor-Joy karakterét irányítja. A trailerben sok párbeszéd nélkül, a videó akciódús utazásokat és csatákat mutat be, ahogy Furiosa megpróbál megszökni és hazajutni.

A Furiosa premierje május 24-én lesz a mozikban, és IMAX moziban is látható lesz. Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson és Alyla Browne is feltűnik a filmben.

 

 

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu