Godzilla x Kong: titánok leendőt harcát harangozza be az akció-eposz friss előzetese! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Új trailer jelent meg a Godzilla x Kong: The New Empire-hez, amelyben a Titánok visszatérnek, hogy egy még nagyobb veszéllyel szállhassanak szembe…

 

 

A Godzilla x Kong: The New Empire hivatalosan is kapott egy teljes trailert, amelyben a Titánok visszatérése látható. A 2021-es Godzilla vs. Kong közvetlen folytatásaként és a Monsterverse ötödik teljes filmjeként Godzilla és Kong egy új, a Föld mélyén rejtőző fenyegetéssel néz szembe. A film főszereplői Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle és Fala Chen.

A Warner Bros. Pictures kiadott egy trailert, valamint egy új posztert a készülő Godzilla X Kong: Az új birodalomhoz.

A trailerben az emberek azon tűnődnek, hogy milyen fenyegetések lehetnek a föld alatt. Eközben Kong egy új szörnyeteggel kerül szembe: Egy miniatűr Konggal. A két titán kénytelen szembeszállni a földalatti ellenséggel, miközben a világuk biztonságának megőrzésével kell foglalkozniuk.

 

Minden, amit a Godzilla x Kong trailer elárult

 

A Godzilla x Kong azt ígéri, hogy többet fogunk megtudni a Monsterverse különböző karaktereinek hátteréről. Mivel Kongnak egy fiatal majomszörny felfedezésével kell számolnia, valószínűleg a saját háttértörténete a Koponya-szigettel kapcsolatban is feltárul. Godzillának is lesz lehetősége felfedezni a múltját, bár a trailer sokkal inkább King Kongra, mint a Szörnyek Királyára koncentrál.

A trailer egy olyan jelenetet is ígér, amelyben Kong és Godzilla együtt támad egy láthatatlan alakra, valószínűleg az idősebb majomra, aki úgy tűnik, hogy a „Baby Kong” rokona.

Mindketten rendelkeznek fejlesztésekkel is. Kongnak, úgy tűnik, lett egy páncélszerű mechanikus karja. Godzilla pedig egy vörös fényű erővel rendelkezik, amely a tüskéin keresztül tör elő, mielőtt újabb támadásba lendülne. Figyelembe véve ezeket a fejlesztéseket, úgy tűnik, hogy Kongék némi extra támogatásra számíthatnak, hogy megállítsa ezt a földalatti fenyegetést.

A film minden egyes karaktert a Föld mélyére visz, ahol egész birodalmak leselkednek az invázióra. Az előző film tétje is nagy volt. Ám a szörnyeknek most nem csak önmagukkal kell megküzdeniük. A filmben visszatérő szereplők is lesznek, köztük Dr. Ilene Andrews, Bernie Hayes és Jia. A megjelenési dátum közeledtével valószínűleg még több minden kiderül. Egyelőre a Godzilla x Kong: The New Empire trailere nyújt korai betekintést a Monsterverse világába.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu