A Dragon Age: Dreadwolf újabb fontos helyszíneiről rántották le a leplet!

Dragon Age: Dreadwolf-ban a jelen állás szerint három nagyobb országot látogathatnak meg a játékosok a már megerősített Tevinter környezet mellett.

 

 

Az új Thedas Calls trailer mellett a Dragon Age: Dreadwolf-ot fejlesztő BioWare egy új blogbejegyzést is kiadott. Ebben megerősítik, hogy a három bemutatott ország mindegyike játszható helyszín a játékban. Korábban már megerősítették, hogy a Dragon Age: Dreadwolf Tevinterben fog játszódni. Ám most úgy tűnik, hogy Rivain, Anderfels és Antiva is benne lesz.

Tevintert gyakorlatilag a Dragon Age: Inquisition Trespasser DLC-je erősítette meg, amelyben a félkarú inkvizítor leszúrja Tevinter térképét.

Ebben segít, hogy azóta máshol is megismételték egy-két alkalommal. Ám ez az első megerősítés a rajta kívüli helyszínekről. Tekintettel azonban arra, hogy az Inquisitionben Ferelden és Orlais is szerepelt, sokan úgy gondolták, hogy Tevinteren kívül több is lehetséges. Ám az összes ország számának négyre emelése izgalmas.

A BioWare a Dragon Age Day 2023 blogbejegyzésében közvetlenül foglalkozott ezzel a kérdéssel. Miután a cég kitért a rajongók által a korábbi játékokban meglátogatott országokra, azt írja: „Ezúttal azonban sokkal több Thedas-t láthattok. Az Anderfels kietlen, gyönyörű rossz vidékeit a távoli hegycsúcsok függönyeivel. Antiva kanyargós csatornáit és csillogó tornyait, ahol minden árnyékban Varjak leselkedhetnek rátok. Rivain türkizkék tengerei a zöldellő rohanó növényzettel és a szívós tengerésznépekkel. És persze van még más is.” Az utolsó mondat további helyszíneket sejtet, amelyek közül az egyik Tevinter. Ám az is lehet, hogy a rajongók más országokat is meglátogatnak a Dragon Age-ben: Dreadwolfban is.

Azt még nem tudni, hogy ezeknek a helyszíneknek mindegyike kap-e, többé-kevésbé, ugyanakkora figyelmet, mint anno Orlais és Ferelden az Inquisitionben.

Lehet, hogy a játékosok minden régióban egy maréknyi helyszínt kapnak. Már, ha a Dreadwolf követi az Inquisition térképtervezését. Persze az is lehet, hogy az idő nagyobb részét Tevinterben töltik, néhány kirándulással ezekbe a helyszínekbe. Az Anderfels például rengeteg hegység. Ez ismétlődhetne, ha kevés helyszín lenne ott. A Weisshaupt szürke őrök erődje azonban nagy vonzerő a helyszín meglátogatására.

Végső soron ez még nem derült ki, de a BioWare tett még néhány ígéretet. A teljes leleplezés 2024 nyarára várható. A BioWare pedig új trailereket, játékmenetet és a Dragon Age: Dreadwolf megjelenési dátumának megerősítését is ekkorra ígérik. A rajongók még mindig sokat kell várniuk, de a várakozás napról napra rövidebb lesz.

Forrás: EA.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu