Ismét szivárog az Xbox-exkluzív Project Shaolin, a Wu-Tang RPG

2021-ben hallottunk utoljára a projektről… szóval azóta a fejlesztés elég alaposan előrehaladott lehet.

 

Két évvel ezelőtt hallottunk a Wu-Tang Clanból készülő akció-RPG-ről. Akkoriban egy négyjátékos kooperatív címnek tűnt a Project Shaolin, és újrajátszható dungeonök és további kihívások vártak volna ránk a szezonális tartalmakkal. Majdhogynem Destiny, csak az amerikai rapperbanda köntösében. Ám ezután el is tűnt az egész, és mindezidáig semmit sem hallottunk róla még csak további szivárgások formájában sem.

Tom Henderson viszont az Insider Gamingen új részleteket közölt az Xbox-exkluzív játékról. Először is megerősítette mindazt, amit az előző bekezdésben összefoglaltunk, de aztán további dolgokat említett a projektről. A Project Shaolin egy gyors tempójú, közelharcra építő játék lesz zenei, ritmusalapú elemmel. Mind a kilenc Wu-Tang karakter játszható lesz, de nem lesz mindig módunk az ő kezelésükre. Nos, ha meg lehet idézni őket, hogy sokkal erősebb mozdulatokkal csapják le az ellenfeleket (régebben Wu Godokként, azaz Wu istenekként említették ezt a részletet).

Világosabb, anime-stílusú látványvilága lehet, ami hasonló lesz a Pókember: Irány a Pókverzum!-ban látottakhoz. A zenét természetesen a Wu-Tang Clan biztosítja (van miből meríteni). Közösségi hubbal is rendelkezik a játék, ahol a kozmetikus tárgyakat megmutathatjuk a többieknek, zenét hallgathatunk, és szocializálódhatunk. Tehát tényleg egyfajta hip-hop Destiny-nek tűnik mindez.

A játékot a Brass Lion Entertainment fejleszti. Ez a csapat amerikai és kanadai helyszínnel is rendelkezik, és ex-BioWare és Bethesda-fejlesztők alapították. A projekt alpha állapotban van, így 1-2 évre van még a megjelenéstől. Persze kérdéses, hogy a 2000-es években látottakat meg tudja-e ismételni a játék, ugyanis akkoriban a Def Jam Vendetta, vagy a 50 Cent: Blood on the Sand jóvoltából rapperekkel felvértezett játékokból nem volt hiány. Vagy lehetne a Wu-Tang verekedős játékát is említeni PS1-en (igaz, ez lényegében az Electronic Arts által az utolsó pillanatban elkaszált Thrill Kill engine-jének alternatív felhasználása volt).

Mindez még nem hivatalos. Bejelentés a The Game Awardson?

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu